Nyheter

Smart USB-laddare

Smart USB-laddare
2012-10-12
Ha alltid ström tillgängligt för din elektronik

      
 

USB ladduttag - grå

Idag finns det en stor mängd elektronikprodukter i hemmen, allt från Smartphones till digitalkameror och surfplattor, som drivs med batterier och som kräver uppladdning via USB-standarden. ELKO tar fasta på behoven i hemmet och kontoret och lanserar ett smart USB-ladduttag. USB-ladduttaget har plats för två förbrukare och finns tillgänglig i samtliga färgkombinationer inom Plus-serien, t.ex vit, grå och svart. 

Fakta USB-ladduttag
USB-ladduttag med dubbla uttag i Plus-serien. För infällt montage i apparatdosa alternativt utanpåliggande i hörnbox eller förhöjningsram. Uttaget är tillverkad av halogenfri termoplast.

Nyheter

Murblock Bas ECO oisolerat lättklinkerblock med inbyggt biokol

Lättklinkerblock med inbyggd kolsänka

Finja Betong fortsätter att producera klimatpositiva byggprodukter i sin gröna Eco-linje. Nu senast lanserades det spårade lättklinkerblocket Murblock Bas ECO med en permanent CO₂-sänka* i form av biokol som varar hela produktens livstid.

Industrins husbyggande fortsätter minska

Industrins husbyggande fortsätter minska

Affärskonsulterna Navet tar varje kvartal fram en konjunkturrapport som visar läget och förväntningarna på bygg- och fastighetsmarknaden. Den senaste rapporten, som presenterades i december, visade en tydlig inbromsning när det gäller de påbörjade husbyggnadsinvesteringarna.

God jul & Gott nytt år!

God jul & Gott nytt år!

Byggkatalogens redaktion önskar alla våra kunder och läsare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi är tillbaka igen efter helgerna med aktuella produktnyheter och trendspaningar i byggbranschen. Fortsätt gärna höra av er med tips på nya och spännande produkter eller andra synpunkter och önskemål!