Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.

Nyheter

Smart USB-laddare

Smart USB-laddare
2012-10-12
Ha alltid ström tillgängligt för din elektronik

      
 

USB ladduttag - grå

Idag finns det en stor mängd elektronikprodukter i hemmen, allt från Smartphones till digitalkameror och surfplattor, som drivs med batterier och som kräver uppladdning via USB-standarden. ELKO tar fasta på behoven i hemmet och kontoret och lanserar ett smart USB-ladduttag. USB-ladduttaget har plats för två förbrukare och finns tillgänglig i samtliga färgkombinationer inom Plus-serien, t.ex vit, grå och svart. 

Fakta USB-ladduttag
USB-ladduttag med dubbla uttag i Plus-serien. För infällt montage i apparatdosa alternativt utanpåliggande i hörnbox eller förhöjningsram. Uttaget är tillverkad av halogenfri termoplast.

Nyheter

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.

Betongtakpanna i nytt utförande

2020-03-23
Takpannor

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.