Nyheter

Smart USB-laddare

Smart USB-laddare
2012-10-12
Ha alltid ström tillgängligt för din elektronik

      
 

USB ladduttag - grå

Idag finns det en stor mängd elektronikprodukter i hemmen, allt från Smartphones till digitalkameror och surfplattor, som drivs med batterier och som kräver uppladdning via USB-standarden. ELKO tar fasta på behoven i hemmet och kontoret och lanserar ett smart USB-ladduttag. USB-ladduttaget har plats för två förbrukare och finns tillgänglig i samtliga färgkombinationer inom Plus-serien, t.ex vit, grå och svart. 

Fakta USB-ladduttag
USB-ladduttag med dubbla uttag i Plus-serien. För infällt montage i apparatdosa alternativt utanpåliggande i hörnbox eller förhöjningsram. Uttaget är tillverkad av halogenfri termoplast.

Nyheter

Multifunktionellt fogband för lufttäta fönsterfogar

2021-06-16
Fogband

illbrucks nya svällande fogband TP654 illmod Trio 1050 har en unik vågstruktur som ger en absolut lufttät kontakt mellan vägg och fönsterkarm. Fogbandet har även ljudisolerande egenskaper, är regnsäkert samtidigt som det variabla fuktighetsskiktet tillåter utsläpp av ånga.

Signaler på en vändning för lokalbyggandet

I NAVET Analytics månadsindikatorer, Marknadssignaler & Prognoser, kommer nu tidiga signaler på att det kan komma att ske en vändning i nyproduktionen av privata lokaler. Den kraftiga nedgången i konjunkturen i kombination med pandemins effekter i form av en ökad andel distansarbete och e-handel, har drabbat det privata lokalbyggandet hårt.

Guide 3304 ENVI™ - arbetshandskar av sockerbetor

Arbetshandskar av sockerbetor

Guide Gloves hållbarhetskoncept Environmental Initiative ENVI™ är i ständig utveckling och har nu tagit fram Guide 3304, en tunn, sömlös och Öko-Tex godkänd arbetshandske producerad av stärkelse från sockerbetor med liner av glukosfiber.

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Med Fann Regnvattentank kan fastighetsägare på ett enkelt sätt minska sin förbrukning av dricksvatten och bidra till en mer hållbar vattenanvändning. Via takavvattningen leds regnvattnet till den nedgrävda tanken och kan sedan nyttjas med en ansluten trädgårdsslang.