Nyheter

Smart inbyggnadsdusch från Strand

Smart inbyggnadsdusch från Strand
Strand Stainless har introducerat en inbyggnadsdusch i Marstrand-serien med dolt stigrör. Ett patentsökt alternativ där kopplingarna sitter utanför tätskiktet, vilket ger en säkrare och enklare montering.

En inbyggnadsdusch brukar skapa utmaningar både monteringsmässigt och vad det gäller krav på vattenskadesäkerhet, men det har Strand Stainless löst genom att flyttar alla dolda kopplingar inifrån väggen till utsidan av kaklet. Duschen är tillverkad i rostfritt som alla produkter i Marstrand-serien. I dagsläget går det att köpa inbyggnadsduschen i två varianter med eller utan badkarspip. Takduschen är 400 x 250 mm.

Badrumsserien Marstrand har en multifunktionell termostatduschblandare. Man kan koppla den så att det går att få vatten både upptill och nertill, var för sig eller samtidigt. Den är skapad både för proffs- och hemmamiljö, och har en rad användningsområden

Man kan koppla på någon av de pipar som finns i sortimentet eller en handdusch för att få vatten nerifrån, samtidigt går det att koppla på en takdusch allt efter behov. Den är flexibelt och man behöver inte bestämma från början hur man vill ha det. Den här flexibiliteten gör att blandaren passar bra i professionella miljöer som hos sjukhus, tandläkare och vårdcentraler. Det går att köpa in Marstrand blandare utan att i förväg behöva veta till vilket ändamål blandaren ska användas till. Den passar även i storkök där man kan sätta på andra typer av piper, diskduschar och liknande.

Skriven av Malena Beijer

Kopplingarna sitter utanför tätskiktet
Kopplingarna sitter utanför tätskiktet
Marstrand flexibla duschblandare
Marstrand flexibla duschblandare

Nyheter

Musiklek tillgänglig för alla

Woodwork har tagit in Stepping Stones i sortimentet. Ett musikaliska element som är ett roligt inslag skapat för att väcka intresset för ljud och musik på lekplatser, förskolor, skolgårdar och andra offentliga miljöer där barn ofta vistas.

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Med Fann Regnvattentank kan fastighetsägare på ett enkelt sätt minska sin förbrukning av dricksvatten och bidra till en mer hållbar vattenanvändning. Via takavvattningen leds regnvattnet till den nedgrävda tanken och kan sedan nyttjas med en ansluten trädgårdsslang.

Arbetshandskar av sockerbetor

2021-06-02
Skyddshandskar

Guide Gloves hållbarhetskoncept Environmental Initiative ENVI™ är i ständig utveckling och har nu tagit fram Guide 3304, en tunn, sömlös och Öko-Tex godkänd arbetshandske producerad av stärkelse från sockerbetor med liner av glukosfiber.