Nyheter

Smart inbyggnadsdusch från Strand

Smart inbyggnadsdusch från Strand
Strand Stainless har introducerat en inbyggnadsdusch i Marstrand-serien med dolt stigrör. Ett patentsökt alternativ där kopplingarna sitter utanför tätskiktet, vilket ger en säkrare och enklare montering.

En inbyggnadsdusch brukar skapa utmaningar både monteringsmässigt och vad det gäller krav på vattenskadesäkerhet, men det har Strand Stainless löst genom att flyttar alla dolda kopplingar inifrån väggen till utsidan av kaklet. Duschen är tillverkad i rostfritt som alla produkter i Marstrand-serien. I dagsläget går det att köpa inbyggnadsduschen i två varianter med eller utan badkarspip. Takduschen är 400 x 250 mm.

Badrumsserien Marstrand har en multifunktionell termostatduschblandare. Man kan koppla den så att det går att få vatten både upptill och nertill, var för sig eller samtidigt. Den är skapad både för proffs- och hemmamiljö, och har en rad användningsområden

Man kan koppla på någon av de pipar som finns i sortimentet eller en handdusch för att få vatten nerifrån, samtidigt går det att koppla på en takdusch allt efter behov. Den är flexibelt och man behöver inte bestämma från början hur man vill ha det. Den här flexibiliteten gör att blandaren passar bra i professionella miljöer som hos sjukhus, tandläkare och vårdcentraler. Det går att köpa in Marstrand blandare utan att i förväg behöva veta till vilket ändamål blandaren ska användas till. Den passar även i storkök där man kan sätta på andra typer av piper, diskduschar och liknande.

Skriven av Malena Beijer

Kopplingarna sitter utanför tätskiktet
Kopplingarna sitter utanför tätskiktet
Marstrand flexibla duschblandare
Marstrand flexibla duschblandare

Nyheter

Nya väggelement med halm

2019-10-11
Skivor

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.

Första Svanenmärkta plastgolvet

Första Svanenmärkta plastgolvet

iD Revolution är det första plastgolvet som lever upp till kraven för Svanenmärkning av golv. Golvet är tillverkat av en kombination av återvunna och biobaserade råmaterial och är i första hand framtaget för offentliga miljöer, t ex förskolor och sjukhus där det ställs krav på giftfria, hållbara produkter.