Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
  • Nyheter
  • Smalt överspänningsskydd för I/O:er och styrsystem

Nyheter

Smalt överspänningsskydd för I/O:er och styrsystem

Smalt överspänningsskydd för I/O:er och styrsystem
Phoenix Contact har lanserat en väldigt smal skyddsenhet för 24 V-strömförsörjning. Den heter TERMITRAB complete typ 3.

När man monterar potentialfördelare CLIPLINE complete och automatsäkringarna PTCB, kan man nu använda skyddsenheterna från TERMINTAB som överspänningsskydd, eftersom de har samma kontur som säkringen. Diodteknik används för att ha hög skyddsnivå för känslig elektronik. Överbelastningsskyddet är endast 6,2 mm brett och väger 32 g. Det har skyddsklass IP20 och följer standard IEC 61643-11 2011 och EN 61643-11 2012. 

TERMITRAB complete typ 3 är jackbart uppbyggd. I händelse av en överbelastning byter man enkelt ut skyddskontakten utan att påverka installationen. Skyddsenheterna TTC-6P-T3-24DC finns både med push-in anslutningsteknik och med skruvanslutning. Det har ett säkert förhållande vid överbelastning genom integrerad frånskiljaranordning.

Teknisk data

EN typ: T3
Strömförsörjningsystem IEC: DC
Antal portar: 1
Montering: Bärskena TH 35 - 7,5 mm
Färg: Mörkgrå eller ljusgrå
Poltal: 2
Signalering vid överspänning: optisk
GTIN: 4055626522333

Skriven av Malena Beijer

.
.
.
.

Nyheter

Utegym för stadsmiljöer

Smekab Citylife har utökat sin produktportfölj med City Art Gym, ett utegym med träningsredskap utformade som konstnärliga skulpturer. Utegymmet är speciellt anpassat för offentliga miljöer där ett vanligt utegym inte passar eller ryms, t ex i stadsmiljöer, torg, innergårdar eller skolgårdar.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Betongtakpanna

Betongtakpanna i nytt utförande

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.