• Nyheter
  • Smalt överspänningsskydd för I/O:er och styrsystem

Nyheter

Smalt överspänningsskydd för I/O:er och styrsystem

Smalt överspänningsskydd för I/O:er och styrsystem
Phoenix Contact har lanserat en väldigt smal skyddsenhet för 24 V-strömförsörjning. Den heter TERMITRAB complete typ 3.

När man monterar potentialfördelare CLIPLINE complete och automatsäkringarna PTCB, kan man nu använda skyddsenheterna från TERMINTAB som överspänningsskydd, eftersom de har samma kontur som säkringen. Diodteknik används för att ha hög skyddsnivå för känslig elektronik. Överbelastningsskyddet är endast 6,2 mm brett och väger 32 g. Det har skyddsklass IP20 och följer standard IEC 61643-11 2011 och EN 61643-11 2012. 

TERMITRAB complete typ 3 är jackbart uppbyggd. I händelse av en överbelastning byter man enkelt ut skyddskontakten utan att påverka installationen. Skyddsenheterna TTC-6P-T3-24DC finns både med push-in anslutningsteknik och med skruvanslutning. Det har ett säkert förhållande vid överbelastning genom integrerad frånskiljaranordning.

Teknisk data

EN typ: T3
Strömförsörjningsystem IEC: DC
Antal portar: 1
Montering: Bärskena TH 35 - 7,5 mm
Färg: Mörkgrå eller ljusgrå
Poltal: 2
Signalering vid överspänning: optisk
GTIN: 4055626522333

Skriven av Malena Beijer

.
.
.
.

Nyheter

Svensk Byggtjänst uppgraderar webbplatsen

Vi uppgraderar

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.