Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Skyddsglasögon även mot solen

Skyddsglasögon även mot solen
Från Sperian kommer nya skyddsglasögon i en lätt modell som även ska skydda mot UV-ljus.

       
 Skyddsglasögonen Sperian Solar Pro har utformats för att skydda mot UV-ljus ge ett sportigt intryck.
  

Sperian utökar sitt sortiment av skyddsglasögon med Solar Pro som ska ge ett sportigt intryck. Som namnet antyder ska glasögonen ge skydd mot UV-strålningen och dessutom fri sikt åt sidorna. De justerbara skalmarna och näsbryggan är vadderade för att glasögonen skall sitta bekvämt utan att glida.

Ändrar sig efter ljuset

Glasögonen finns med flera olika linser. Det är exempelvis polariserade och fotokromatiska linser som ska minimera skarpt solljus och reflexer. De fotokromatiska linserna anpassas även automatiskt till förändrade ljusförhållanden. Något som ska göra dem lämpliga för den som varvar inom- och utomhusjobb.

Bättre skydd mot repor

Linserna finns också med en reptålig ytbeläggning. Enligt leverantören ska den ge fem gånger bättre motstånd mot repor än andra beläggningar på marknaden.

 

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.