Nyheter

Skyddsfolie för avlopp

Unidrain skyddsfolie för avlopp
Unidrain har tagit fram en ny folie avsedd att skydda avloppet under installationen från exempelvis betongrester, murbruk, kakelskärvor eller annat som kan hamna i avloppet under installationen. Folien är även märkt med en informativ beskrivning av hur installationen av avloppet ska utföras.

Den nyutvecklade folien skyddar avloppet samtidigt som den hjälper montören att installera avloppet på rätt sätt.

Montören av avloppet lägger plastfolien över avloppet efter avslutat arbete varpå muraren kan gjuta golv och lägga plattor. Folien förseglar avloppet och förhindrar att smuts, murbruk eller kakelskärvor faller ner i avloppet. Efter avslutat arbete tas folien bort.

Folien har även en tryckt illustration som steg för steg beskriver hur en korrekt installation av avloppet ska gå till.

Unidrains folie medföljer som standard alla linjeavlopp tillsammans med en rengöringsservett som används för att avfetta avloppsrännan innan applicering av våtrumsmembranet.

Skriven av Anna Göth

Nyheter

Fristående digitalt dörrlås

Exma Duo är en fristående låsenhet som monteras direkt på dörren under dörrtrycke och cylinderring. Låset styrs via kod, nyckelbricka, kort eller via en app i telefonen och fungerar med modullås av standardtyp.

Mattsvart takavvattning

Mattsvart takavvattning

Plannja har utökat sitt sortiment av takavvattning med en mattsvart kulör som gör det möjligt att ha samma mattsvarta kulör på både tak och takavvattning.

Den nya flexibla färgskrapan

2022-01-17
Måleriverktyg

Speedheaters Flexiskrapa är ett nytt unikt multiverktyg med 6 möjliga profiler i 1. Skrapan är ergonomiskt utformat med flexibel vinkellösning och två fasta lägen med möjlighet att kunna arbeta med skärets alla sidor utan att behöva montera om bladet!