Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Skyddar handen mot stickskador

Skyddar handen mot stickskador
Sperian lanserar en skyddshandske som är speciellt framtagen för att skydda mot olika typer av stickskador.

    
  
  

Sperian har utvecklat skyddshandsken Picguard som ska skydda mot diverse stickskador. Samtidigt är det en mycket tunn handske som ska göra att arbeten som bygger på finmotorik kan göras med handskarna påtagna.

Används som innerhandske
Eftersom handsken är endast 0,5 millimeter tjock kan den även användas som innerhandske. Då skyddas den även mot övrigt slitage och kan få betydligt längre livslängd.

Nyheter

Sätt färg på takavvattningen

2020-12-04
Takavvattning

Lindab har sett en stor efterfrågan på takavvattning i olika kulörer, både bland arkitekter och privata bostadsägare och har nu därför lanserat möjligheten att få takavvattningssortimentet i valfri RAL-kulör.

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.