Nyheter

Skruvmejslar som kommer åt

Skruvmejslar som kommer åt
Skruvmejslarna i Slimline-serien har en extra smal klinga för att göra det enkelt att komma åt försänkta skruvar och arbeta med fjäderplint.

 

 
 

Slimline skruvmejslar. 1. Ergonomiskt handtag ska överföra kraften. 2. Skyddande isolering och smal klinga för elsäkerhet.

 

 

 

 

Skruvmejselserien från Weidmüller uppges ha upp till 33 procent smalare klinga. Det ska ge användaren enkel åtkomst av försänkta skruvar och bättre manövrering av fjäderplint.

Klinga med sprutad isolering

Skruvmejslarna har en skyddande isolering som är sprutad direkt på klingan. Det ska ge mejslarna elsäkerhet enligt VDE-standard vid arbeten med applikationer upp till 1 500 VDC och 1 000 VAC.

Ergonomi och kraft

Mejslarna har så kallat Soft Finish-grepp. Det består av en plastkomponenter som låser handtaget vid klingan, är slagtåliga och ger bra grepp. Tillsammans ska de olika plasterna ge ett handtag som är behagligt att hålla i och samtidigt ge optimal kraftöverföring.

 

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.