Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.

Nyheter

Skruvmejslar som kommer åt

Skruvmejslar som kommer åt
Skruvmejslarna i Slimline-serien har en extra smal klinga för att göra det enkelt att komma åt försänkta skruvar och arbeta med fjäderplint.

 

 
 

Slimline skruvmejslar. 1. Ergonomiskt handtag ska överföra kraften. 2. Skyddande isolering och smal klinga för elsäkerhet.

 

 

 

 

Skruvmejselserien från Weidmüller uppges ha upp till 33 procent smalare klinga. Det ska ge användaren enkel åtkomst av försänkta skruvar och bättre manövrering av fjäderplint.

Klinga med sprutad isolering

Skruvmejslarna har en skyddande isolering som är sprutad direkt på klingan. Det ska ge mejslarna elsäkerhet enligt VDE-standard vid arbeten med applikationer upp till 1 500 VDC och 1 000 VAC.

Ergonomi och kraft

Mejslarna har så kallat Soft Finish-grepp. Det består av en plastkomponenter som låser handtaget vid klingan, är slagtåliga och ger bra grepp. Tillsammans ska de olika plasterna ge ett handtag som är behagligt att hålla i och samtidigt ge optimal kraftöverföring.

 

 

 

Nyheter

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Betongtakpanna

Betongtakpanna i nytt utförande

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.