Nyheter

Skruvmejslar som kommer åt

Skruvmejslar som kommer åt
Skruvmejslarna i Slimline-serien har en extra smal klinga för att göra det enkelt att komma åt försänkta skruvar och arbeta med fjäderplint.

 

 
 

Slimline skruvmejslar. 1. Ergonomiskt handtag ska överföra kraften. 2. Skyddande isolering och smal klinga för elsäkerhet.

 

 

 

 

Skruvmejselserien från Weidmüller uppges ha upp till 33 procent smalare klinga. Det ska ge användaren enkel åtkomst av försänkta skruvar och bättre manövrering av fjäderplint.

Klinga med sprutad isolering

Skruvmejslarna har en skyddande isolering som är sprutad direkt på klingan. Det ska ge mejslarna elsäkerhet enligt VDE-standard vid arbeten med applikationer upp till 1 500 VDC och 1 000 VAC.

Ergonomi och kraft

Mejslarna har så kallat Soft Finish-grepp. Det består av en plastkomponenter som låser handtaget vid klingan, är slagtåliga och ger bra grepp. Tillsammans ska de olika plasterna ge ett handtag som är behagligt att hålla i och samtidigt ge optimal kraftöverföring.

 

 

 

Nyheter

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS teglet med tre hål

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.