Vi utför underhåll av Byggkatalogen.se vilket kan påverka sökresultatet. Vi beklagar störningen och hoppas det ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Skanna och identifiera kulörer på språng

Nyheter

Skanna och identifiera kulörer på språng

Skanna och identifiera kulörer på språng
2022-10-10
NCS Colour AB har utökat sitt sortiment av färgläsare och lanserat NCS Colourpin PRO. Via Bluetoothanslutning till NCS+ app kan Colourpin PRO skanna, identifiera, lagra och dela kulörer för användare på språng.

NCS Colourpin PRO är den nyaste och mest avancerade färgläsare som genom placering mot valfritt objekt skannar kulören via appen NCS+ och hittar närmaste NCS matchning med 99% exakthet. Med den här exakta färgreferensen till NCS beteckningssystem underlättas arbetet i projekt vid inköp av till exempel färg, dekormaterial, textil eller andra inredningsprodukter för professionella målare, designers och arkitekter. Systemet föreslår även matchande kulörer som kan adderas i en moodboard.

Produkten genererar ett molnbaserade bibliotek för kulörmatchning med realtidsupplåsning av ytterligare matchande databaser. NCS systemets korsreferenser finns för skärmar till L*a*b*, RGB och CMYK i enlighet med internationella standarder. Mätdata för digital användning i Lab d50 2°, Lab d65 10°, sRGB och CMYK. Systemet är stabilt och minskar behovet av frekvent kalibrering.

NCS+ appen är kostnadsfri och finns på App Store och Google Play, den är kompatibel med de flesta mobiltelefoner som stöder Bluetooth 4.1. 

Funktioner i NCS+ App
Navigera i NCS kulörsystem
Identifiera en kulör och hitta matchande kulörer
Utforska färgsamlingar
Skapa och dela dina moodboards och projekt

Produktinnehåll
NCS Colourpin PRO
Svart skyddsfodral
Keramisk kalibreringsplatta
USB-laddare
Installations- och garantibevis
Vikt 15,4 g
Mått 52x76x128 mm

Skanna och identifiera kulörer med NCS Colourpin PRO
Skanna och identifiera kulörer med NCS Colourpin PRO
Skapa ett bibliotek av matchande kulörer direkt i mobilappen
Skapa ett bibliotek av matchande kulörer direkt i mobilappen
NCS Colourpin PRO levereras i ett skyddsfodral
NCS Colourpin PRO levereras i ett skyddsfodral

Nyheter

Kombinationsbruk med permanent kolsänka

2023-02-01
Murbruk

Finja Betongs gröna Eco-linje utökas nu med ytterligare en byggprodukt - Mur- & Putsbruk B ECO, ett torrbruk med en inbyggd och livslång kolsänka i form av biokol som motverkar ökande halter av koldioxid i atmosfären.

Kraftfullt grepp med Carbonhand®

Personer som drabbas av nedsatt handfunktion får ofta svårt att fortsätta utföra sitt arbete på ett självständigt sätt efter en rehabilitering. Bioservo har därför utvecklat ett nytt hjälpmedel med den kraftförstärkande handsken Carbonhand®.

Murblock Bas ECO oisolerat lättklinkerblock med inbyggt biokol

Lättklinkerblock med inbyggd kolsänka

Finja Betong fortsätter att producera klimatpositiva byggprodukter i sin gröna Eco-linje. Nu senast lanserades det spårade lättklinkerblocket Murblock Bas ECO med en permanent CO₂-sänka* i form av biokol som varar hela produktens livstid.