Nyheter

Självrengörande fettavskiljare

Självrengörande fettavskiljare
Fettavskiljaren Grease Shield är avsedd för livsmedelshantering och lanseras som den enda självrengörande avskiljaren på marknaden.

 
 Grease Shield är en luktfri och självrengörande fettavskiljare som är avsedd för livsmedelshantering.
  

Fettavskiljaren Grease Shield är avsedd att användas inom livsmedelshantering på restauranger, slakterier och bagerier. Avskiljaren uppges vara luktfri och den enda på marknaden som är självrengörande. Vid rengöringen används inga kemikalier. Istället återanvänds det renade vattnet.

Klarar enzymer

Fettavskiljaren klarar att avskilja enzymer och vattenlösligt fett. Den kan exempelvis separera fett och matrester från diskbänkar och maskiner. Avskiljaren finns i flera varianter för olika typer av livsmedelshantering.

 

 

 

 

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.