Nyheter

Självrengörande fettavskiljare

Självrengörande fettavskiljare
Fettavskiljaren Grease Shield är avsedd för livsmedelshantering och lanseras som den enda självrengörande avskiljaren på marknaden.

 
 Grease Shield är en luktfri och självrengörande fettavskiljare som är avsedd för livsmedelshantering.
  

Fettavskiljaren Grease Shield är avsedd att användas inom livsmedelshantering på restauranger, slakterier och bagerier. Avskiljaren uppges vara luktfri och den enda på marknaden som är självrengörande. Vid rengöringen används inga kemikalier. Istället återanvänds det renade vattnet.

Klarar enzymer

Fettavskiljaren klarar att avskilja enzymer och vattenlösligt fett. Den kan exempelvis separera fett och matrester från diskbänkar och maskiner. Avskiljaren finns i flera varianter för olika typer av livsmedelshantering.

 

 

 

 

Nyheter

Lysande ljudabsorbent

Den runda, ljudabsorberande takpanelen Sound Off Cirkel från Götessons Industri AB är tillverkad av delvis av återvunnet och kemikaliefritt material och är avsedd för ljud i de övre frekvenserna (500 Hz och högre) så som exempelvis telefonsignaler och röster. Absorbenten finns med eller utan integrerade LED-lampor.

Alimak STS 300 lådor lastas med ställningsmaterial och lossas först när de hissats upp

Säkert system för ställningsbyggare

Alimak Group har tillsammans med tyska PERI tagit fram Alimak STS 300, ett system för transport, montering och demontering av byggnadsställningar som ökar säkerheten och samtidigt förbättrar logistiken, ergonomin och arbetsmiljön för ställningsbyggare.

Heltäckande golvlimssortiment

2021-12-03
Lim

Bostik har uppdaterat sitt golvlimssortiment och tagit fram en serie produkter avsedda att förenkla och förbättra limning av golv. I det nya golvlimssortimentet One Floor Range ingår elva produkter som tillsammans är heltäckande för de flesta behov av golvlimningar.

Akustikskärmar av tillvaratagen textilfiber

Akustikskärmar av tillvaratagen textilfiber

BAUX har utvecklat en akustisk filtskärm för kontorsmiljö, BAUX Acoustic Felt, i samarbete med textilproducenten Ludvig Svensson och innovationsföretag The Loop Factory. Akustikskärmen består till 100 % av polyesterbaserade textilfibrer med full spårbarhet till textilavskärningar från svenskt fabriksgolv.