Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Signaler om ökat småhusbyggande

industrifakta
30 procent ökning av årstakten

I Industrifaktas månadsrapport Marknadssignaler & Prognoser visar utvecklingen för beviljade bygglov för småhus en positiv trend under andra halvåret 2013 jämfört med samma period 2012. Det positiva gapet utökades också under höstmånaderna. Detta ger signaler om att botten för småhusbyggandet kan ha nåtts 2013. Enligt Industrifaktas senaste konjunkturrapport Marknadstrender Bygg från december förra året, visar statistiken över det påbörjade småhusbyggandet en ökning med 30 procent i årstakt för kv 1-3 2013 jämfört med helåret 2012.

Källa: Industrifakta

 

 

Signaler om ökat småhusbyggande
Signaler om ökat småhusbyggande

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.