Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Sfärisk pendelarmatur med LED

Sfärisk pendelarmatur med LED
Ljusgruppen lanserar den sfäriska pendelarmaturen Bolster, som kan förses med lysdioder eller halogenlampa.

Det mest utmärkande med pendelarmaturen Bolster är den sfäriska formen. Enligt företaget Ljusgruppen är det en form som ska göra armaturen lämplig för användning i moderna inomhusmiljöer. Med diametermåttet 155 millimeter är det dessutom en relativt liten och lättplacerad armatur.

Lysdioder eller halogen

Armaturen är ljusreglerbar och kan förses med lysdioder på 7 watt eller halogenlampa på 50 watt, båda med GU 10 sockel.

Flera färgval

Armaturstomme och reflektor är av aluminium och armaturfärgen är krom, matt svart eller matt vit, med färgmatchande tygkabel.

 

 

 

 

Den sfäriska pendelarmaturen Bolster kan förses med ljusreglerbar lysdiod-

eller halogenlampa.

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.