• Nyheter
  • Sätt Dig – En innovativ bänk som monteras på lyktstolpar

Nyheter

Sätt Dig – En innovativ bänk som monteras på lyktstolpar

Sätt Dig –  monterad på lyktstolpe
Bänken monteras direkt på lyktstolpar. Fördelen är enkelheten och kostnaden, då parkbänkar vanligtvis kräver någon form av fastgjutning. Sätt Dig är ca 120x60 cm och utformad för 2-3 personer.

Produkten består av en konstruktion i galvaniserat stål och sittdynan går att beställa i trä och kompositplast. Sittytan lutar lätt nedåt för att underlätta vattenavrinningen och öka tillgängligheten. Utöver de olika materialen erbjuds tillval såsom armstöd.

Bänken är konstruerad för offentlig miljö och tål höga påfrestningar. Den är anpassad för stolpar med 108 mm i diameter vilket de flesta lyktstolpar i stadsmiljö har. Bänken går således att fästa på de flesta stolpar som är lägre än sex meter; vilket de ofta är vid cykelbanor, mindre vägar och i centrala stadsmiljöer.

Sätt Dig är har bredden 120 cm och är 60 cm djup. Total vikt 26,5 kg.

Nusede AB är ett bolag som utvecklar och säljer egna, innovativa produkter. Företaget grundades 2015 och är en vidareutveckling av Sätt Dig UF.

Skriven av Harald Holm

Sätt Dig – monterad på lyktstolpe
Sätt Dig – monterad på lyktstolpe
Sätt Dig – monterad på lyktstolpe
Sätt Dig – monterad på lyktstolpe

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.