• Nyheter
  • Sätt Dig – En innovativ bänk som monteras på lyktstolpar

Nyheter

Sätt Dig – En innovativ bänk som monteras på lyktstolpar

Sätt Dig –  monterad på lyktstolpe
Bänken monteras direkt på lyktstolpar. Fördelen är enkelheten och kostnaden, då parkbänkar vanligtvis kräver någon form av fastgjutning. Sätt Dig är ca 120x60 cm och utformad för 2-3 personer.

Produkten består av en konstruktion i galvaniserat stål och sittdynan går att beställa i trä och kompositplast. Sittytan lutar lätt nedåt för att underlätta vattenavrinningen och öka tillgängligheten. Utöver de olika materialen erbjuds tillval såsom armstöd.

Bänken är konstruerad för offentlig miljö och tål höga påfrestningar. Den är anpassad för stolpar med 108 mm i diameter vilket de flesta lyktstolpar i stadsmiljö har. Bänken går således att fästa på de flesta stolpar som är lägre än sex meter; vilket de ofta är vid cykelbanor, mindre vägar och i centrala stadsmiljöer.

Sätt Dig är har bredden 120 cm och är 60 cm djup. Total vikt 26,5 kg.

Nusede AB är ett bolag som utvecklar och säljer egna, innovativa produkter. Företaget grundades 2015 och är en vidareutveckling av Sätt Dig UF.

Skriven av Harald Holm

Sätt Dig – monterad på lyktstolpe
Sätt Dig – monterad på lyktstolpe
Sätt Dig – monterad på lyktstolpe
Sätt Dig – monterad på lyktstolpe

Nyheter

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh nya sorptionsavfuktare D-800 och D-1200 gör det möjligt att avfukta i låga temperaturer. Det gör att de passar bra för kalla utrymmen som utsätts för fukt, exempelvis krypgrunden, källaren, tvättstugan eller husbilen. Avfuktarna är kompakta, tystgående och optimerade för drift dygnet runt.