Nyheter

Sänglampa för diskret montering

Sänglampa för diskret montering
Diodarmaturen Napoli är en sänglampa med litet inbyggnadsmått och låg värmeutveckling. Därför kan den monteras infälld i sänggaveln.

 
 

Napoli är en inbyggnadsbar sänglampa med lysdioder. Med hjälp av en blå lysdiod hittar man den släckta lampan i mörkret.

 

 

 

 

 

 

 

 

Från belysningsföretaget Maxel kommer en ny led-armatur som man tänder och släcker genom att vrida armaturens huvud. När armaturen är släckt lyser en diod med blått ljus på armaturens huvud. På så vis ska man kunna hitta till armaturen när det är mörkt.

Utvecklar lite värme

Armaturen är framtagen för att användas som sänglampa. Genom ett litet inbyggnadsmått och låg värmeutveckling kan man montera armaturen i sänggaveln.

Långt mellan lampbyten

Armaturen är försedd med en lysdiodlampa på 3 watt som har färgtemperaturen 3000 kelvin. Lampan lyser med 1 500 candela och har en livslängd på 50 000 timmar. Armaturen lyser med 15 graders spridningsvinkel och är roterbar i 355 grader.

 

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.