Nyheter

Sänglampa för diskret montering

Sänglampa för diskret montering
Diodarmaturen Napoli är en sänglampa med litet inbyggnadsmått och låg värmeutveckling. Därför kan den monteras infälld i sänggaveln.

 
 

Napoli är en inbyggnadsbar sänglampa med lysdioder. Med hjälp av en blå lysdiod hittar man den släckta lampan i mörkret.

 

 

 

 

 

 

 

 

Från belysningsföretaget Maxel kommer en ny led-armatur som man tänder och släcker genom att vrida armaturens huvud. När armaturen är släckt lyser en diod med blått ljus på armaturens huvud. På så vis ska man kunna hitta till armaturen när det är mörkt.

Utvecklar lite värme

Armaturen är framtagen för att användas som sänglampa. Genom ett litet inbyggnadsmått och låg värmeutveckling kan man montera armaturen i sänggaveln.

Långt mellan lampbyten

Armaturen är försedd med en lysdiodlampa på 3 watt som har färgtemperaturen 3000 kelvin. Lampan lyser med 1 500 candela och har en livslängd på 50 000 timmar. Armaturen lyser med 15 graders spridningsvinkel och är roterbar i 355 grader.

 

 

 

Nyheter

Bihotell för en hållbar stadsmiljö

Bee Block© framtagen av BEE URBAN, är en installation för solitära bin som letar sina boplatser. Bihotellet är tillverkat av ek och är tänkt att placeras i urban miljö för att bidra till en mer hållbar stadsmiljö. Stor vikt är lagd vid hantverket för en mer hållbar produkt över tid.