Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Sand i olika dimensioner

Sand i olika dimensioner
Nytt sortiment av användaranpassade sandprodukter.

 
 Fogsand gjord av krossad betong håller ogräset borta.
  
      
 Lekplatssand som ger hållbart byggande även för de minsta.

Sand är ett naturligt material som krossats och malts fram under miljontals år. Finja presenterar sand för olika ändåmål, bland annat för att  undvika ogräs i stensättningen. För barnen finns ett dämpande sandunderlag när lekplatsen ska anläggas.

Sättsand och fogsand
Sättsanden är gjord av krossat material som bildar ett kompakt underlag för marksten. Två typer av fogsand, en av torkad natursand, och en ogräshämmande, gjord av krossad, återvunnen betong. Betongens höga PH-värde försvårar för ogräs att gro, och den krossade strukturen låser markstenen.

Sand för lekplatsen
Sandlådesanden är en natursand som har struktur och kornighet för att lyckas med byggandet i sandlådan. På lekplatsen används Lekplastssand, en porös och mjuk sand för att dämpa fall. Finjas mjuka Lekplatssand uppfyller EU normen EN 1177.

Nyheter

Miljöanpassade kabelskåp redo för belysning och fördelning

GARO har tagit fram kabelskåp med förmonterad utrustning för belysningsstyrning och fördelning i 18 olika färdigmonterade standardutföranden. Skåpen har ett hölje av tålig Magnelis och är främst avsedda för placering i offentliga miljöer med höga påfrestningskrav av exempelvis klimat, trafik, snöröjning, vandalisering och hundars revirmärkning.

Summering 2020 - Många olikheter med tidigare ekonomiska kriser

NAVET Analytics, som arbetar med löpande omvärldsanalyser och konjunkturbevakning med fokus på bygg- och fastighetsmarknaden, reflekterar kring krisåret 2020 och effekterna när det gäller investeringar och marknadsförutsättningar. På många sätt skilde sig utvecklingen på bygg- och fastighetsmarknaden jämfört med tidigare ekonomiska kriser och det går att hitta förklaringar i såväl krisens ursprung som vilka kundgrupper krisen främst berör.