• Nyheter
  • Säkerhetshöjande skarvuttag för el utomhus

Nyheter

Säkerhetshöjande skarvuttag för el utomhus

Säkerhetshöjande skarvuttag för el utomhus
Amiga har tagit fram ett skarvuttag med gummitätning som tränger bort oönskat vatten och därmed höjer säkerheten. Stickproppen är försedd med en förhöjd kant, så när den sätts i skarvuttaget sluter en gummiring tätt och förhindrar att vatten tränger in. Det nya skarvuttaget är certifierat av Intertek Semko.

Skarvsladden där det nya skarvuttaget sitter är gjord i extra förstärkt gummi och anpassad för 16A/230V. Den är framtagen med hänsyn till flexibilitet och böjlighet i kyla. De monterade uttagsdonen är även slagtåliga, oljebeständiga i signalfärg, med självstängande lock.

Den är godkänd för utomhusbruk, och har med sin nya gummitätning utmärkta egenskaper för industrier och byggarbetsplatser. 

Skriven av Malena Beijer

.
.

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.