Nyheter

Så blir kniven såg

Så blir kniven såg
Nu går det att komplettera brytbladskniven med ett japanskt sågblad från Hultafors.


Nu kan den vanliga 18 millimeters brytbladskniven enkelt förvandlas till en såg. Man byter helt enkelt ut knivbladet mot det nya sågbladet SB-18. Sågbladet är tillverkat enligt japanska specifikationer. Det vill säga att det är mycket tunt och sågar på bakåtdraget. Något som ska ge rena och fina snitt.

 

Kolstål med härdade tänder
Sågbladet är tillverkat av kolstål och har sju härdade tänder per centimeter.
Bladet är en halv millimeter tjockt och 18 millimeter brett. Längden är 105 millimeter.

 

 

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.