Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Så blir kniven såg

Så blir kniven såg
Nu går det att komplettera brytbladskniven med ett japanskt sågblad från Hultafors.


Nu kan den vanliga 18 millimeters brytbladskniven enkelt förvandlas till en såg. Man byter helt enkelt ut knivbladet mot det nya sågbladet SB-18. Sågbladet är tillverkat enligt japanska specifikationer. Det vill säga att det är mycket tunt och sågar på bakåtdraget. Något som ska ge rena och fina snitt.

 

Kolstål med härdade tänder
Sågbladet är tillverkat av kolstål och har sju härdade tänder per centimeter.
Bladet är en halv millimeter tjockt och 18 millimeter brett. Längden är 105 millimeter.

 

 

Nyheter

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.