• Nyheter
  • Rumstermostat som sätter temperaturgränser

Nyheter

Rumstermostat som sätter temperaturgränser

Rumstermostat som sätter temperaturgränser
Från Termotech kommer en ny trådlös rumstermostat med möjlighet att min- och maxbegränsa golvtemperaturen.

        
 

Termotech Rumstermostat EC GL har försetts med möjlighet till max- eller minimumbegränsning av golvtemperaturen.

  

Rumstermostaten EC GL är försedd med lufttemperaturgivare, men har även möjlighet att max- eller minimumbegränsa golvtemperaturen.

Minimumbegränsningen av temperaturen kan användas för att hålla golv varma oberoende av lufttemperatur, exempelvis i ett badrum eller i ett rum med braskamin.

Maxbegränsning kan användas för att skydda trägolv mot höga temperaturer.

 

Optimerar driften
Termostaten och den tillhörande reglerenheten innehåller en teknik som tar hänsyn till historiska data och optimerar driften för bästa ekonomi och komfort.

Enligt företaget är rumstermostaten utformad för att ge ett stilrent och tidlöst intryck. Den finns i vitt och rostfritt utförande.

 

 

Nyheter

Kommunikativ videodörrklocka

Verisure utökar sitt produktsortiment för hemlarm med en smart videodörrklocka - Arlo Video Doorbell - ett digitalt dörröga med en tvåvägs mikrofon och högtalare som gör att man både kan se och tala med den som ringer på dörren även om man inte är hemma.

Byggmarknaden i Norden visade på stor motståndskraft

Trots sämre konjunktur med minskad BNP och svagare utveckling av bruttoinvesteringarna i de nordiska länderna, visade de påbörjade husbyggnadsinvesteringarna på motståndskraft och i flera länder växte de till och med under 2020, det visar NAVET Analytics senaste konjunkturrapport för Norden.

Stora regionala skillnader på byggmarknaden 2020

Stora regionala skillnader på byggmarknaden 2020

När de påbörjade husbyggnadsinvesteringarna under 2020 summeras, visar det sig att de regionala skillnaderna är stora. Bland storstadsregionerna är det Skåne som har utvecklats starkast, men sett till hela landet är det i Mellansverige som investeringarna har ökat kraftigast, det visar NAVET Analytics nya konjunkturrapport som presenteras i slutet av mars.

Bosch Allt-i-ett linjelaser Atino

Allt-i-ett linjelaser

Bosch Atino är en linjelaser med ett integrerat måttband som gör att en person, på egen hand, enkelt kan mäta ut avstånd och få till en rät linje för upphängning av krokar, hyllor och tavlor utan hjälp av en ”tredje hand”.

Högsäsong för hemma-fixare

Gör-det-själv-sektorn fortsätter gynnas

Inställda utlandsresor, färre restaurangbesök och en ökad andel arbete från hemmet gynnade byggmaterialförsäljningen under 2020. I spåren av ökad husförsäljning och kraftigt stigande priser på småhus och fritidshus följde även en ökad aktivitet i gör-det-själv-sektorn, enligt Navet Analytics.