• Nyheter
  • Rumstermostat som sätter temperaturgränser

Nyheter

Rumstermostat som sätter temperaturgränser

Rumstermostat som sätter temperaturgränser
Från Termotech kommer en ny trådlös rumstermostat med möjlighet att min- och maxbegränsa golvtemperaturen.

        
 

Termotech Rumstermostat EC GL har försetts med möjlighet till max- eller minimumbegränsning av golvtemperaturen.

  

Rumstermostaten EC GL är försedd med lufttemperaturgivare, men har även möjlighet att max- eller minimumbegränsa golvtemperaturen.

Minimumbegränsningen av temperaturen kan användas för att hålla golv varma oberoende av lufttemperatur, exempelvis i ett badrum eller i ett rum med braskamin.

Maxbegränsning kan användas för att skydda trägolv mot höga temperaturer.

 

Optimerar driften
Termostaten och den tillhörande reglerenheten innehåller en teknik som tar hänsyn till historiska data och optimerar driften för bästa ekonomi och komfort.

Enligt företaget är rumstermostaten utformad för att ge ett stilrent och tidlöst intryck. Den finns i vitt och rostfritt utförande.

 

 

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.