Nyheter

Rullande golvskrapa skonar knäna

Rullande golvskrapa skonar knäna
Med Makitas nya mejselhammare för golvskrapning tar man bort gamla plastmattor eller klinkerplattor utan att krypa på knäna.

          
 

Makitas nya mejselhammare, HL1820L-1, är försedd med en ställning som gör att skrapning av golv kan utföras i en ergonomiskt riktig position.

 

Makita HK1820L-1 är en rullande golvskrapa med mejslingsfunktion som ska göra att skrapning av golv går enkelt och snabbt. Skrapan är också försedd med en ställning som gör att arbetet kan uföras stående i stället för på knä.


Skrapans effekt är 510 watt och den är försedd med en 100 millimeter bred skrapa. Den har även fäste för SDS+. Komplett med ställning är den 1,3 meter lång och väger totalt 5,2 kilo.

 

Nyheter

Musiklek tillgänglig för alla

Woodwork har tagit in Stepping Stones i sortimentet. Ett musikaliska element som är ett roligt inslag skapat för att väcka intresset för ljud och musik på lekplatser, förskolor, skolgårdar och andra offentliga miljöer där barn ofta vistas.

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Med Fann Regnvattentank kan fastighetsägare på ett enkelt sätt minska sin förbrukning av dricksvatten och bidra till en mer hållbar vattenanvändning. Via takavvattningen leds regnvattnet till den nedgrävda tanken och kan sedan nyttjas med en ansluten trädgårdsslang.

Arbetshandskar av sockerbetor

2021-06-02
Skyddshandskar

Guide Gloves hållbarhetskoncept Environmental Initiative ENVI™ är i ständig utveckling och har nu tagit fram Guide 3304, en tunn, sömlös och Öko-Tex godkänd arbetshandske producerad av stärkelse från sockerbetor med liner av glukosfiber.