Nyheter

Rotorsikt för sållning av massor

Rotorsikt för sållning av massor
Vinslövföretaget RF-System AB utökar sitt sortiment med en rotorsikt för sortering och återvinning av jord och fyllnadsmassor.

           
 

RRS Rotorsikt klarar att sikta 30–50 kubikmeter jord per timme.

 

 

RRS Rotorsikt är utvecklad för sortering, återvinning eller blandning av olika jordtyper eller fyllnadsmassor. Den har hög kapacitet och siktar 30 till 50 kubikmeter jord per timme.


Utbytbara siktnät

Rotorsikten har 13 kvadratmeter sållyta. Detta innebär att om sikten körs med 15 varv per minut kan massorna passera 200 kvadratmeter sållyta under en minut. Siktnäten kan bytas ut och finns med flera olika maskstorlekar.

Skonar förare och maskin
Enligt företaget är rotorsikten skonsam mot både förare och maskin eftersom rotationen sker i arbetsmaskinens längdriktning.
Rotorsikten är avsedd för redskapsbärare med vikten 10 till 15 ton.

Sikten kommer att visas upp på fackmässan Maskinexpo 2008. Plats och tid för mässan är Barkarby Flygfält i Stockholm den 22–24 maj.

 

Nyheter

Svensk Byggtjänst uppgraderar webbplatsen

Vi uppgraderar

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.