• Nyheter
  • Rostfri trallskruv för korrosiv miljö

Nyheter

Rostfri trallskruv för korrosiv miljö

Rostfri trallskruv för korrosiv miljö
Från Gunnebo kommer en rostfri, härdad trallskruv som är utvecklad för att ge hög hållfasthet och beständighet även i korrosiv miljö.

 

Trallskruv Rostfri Härdad är framtagen för montering i hårda träslag som ek och cumaru. Skruven är tillverkad av rostfritt härdat stål 410 som även är magnetiskt. Det är en stålkvalitet som ska ge skruven goda hållfasthetsegenskaper. Samtidigt ska den klara korrosiv miljö lika bra som traditionellt rostfritt A2-stål.

Skärande spets minskar sprickor

Trallskruven är försedd med försänkningsrillor för att ge ett snyggt montage. Den är också försedd med skärande spets som ska minska indrivningsmomentet och motverka sprickbildning. För att ge stadigt grepp har skruven TX-spår.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.