• Nyheter
  • Rostfri trallskruv för korrosiv miljö

Nyheter

Rostfri trallskruv för korrosiv miljö

Rostfri trallskruv för korrosiv miljö
Från Gunnebo kommer en rostfri, härdad trallskruv som är utvecklad för att ge hög hållfasthet och beständighet även i korrosiv miljö.

 

Trallskruv Rostfri Härdad är framtagen för montering i hårda träslag som ek och cumaru. Skruven är tillverkad av rostfritt härdat stål 410 som även är magnetiskt. Det är en stålkvalitet som ska ge skruven goda hållfasthetsegenskaper. Samtidigt ska den klara korrosiv miljö lika bra som traditionellt rostfritt A2-stål.

Skärande spets minskar sprickor

Trallskruven är försedd med försänkningsrillor för att ge ett snyggt montage. Den är också försedd med skärande spets som ska minska indrivningsmomentet och motverka sprickbildning. För att ge stadigt grepp har skruven TX-spår.

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.