• Nyheter
  • Rostfri trallskruv för korrosiv miljö

Nyheter

Rostfri trallskruv för korrosiv miljö

Rostfri trallskruv för korrosiv miljö
Från Gunnebo kommer en rostfri, härdad trallskruv som är utvecklad för att ge hög hållfasthet och beständighet även i korrosiv miljö.

 

Trallskruv Rostfri Härdad är framtagen för montering i hårda träslag som ek och cumaru. Skruven är tillverkad av rostfritt härdat stål 410 som även är magnetiskt. Det är en stålkvalitet som ska ge skruven goda hållfasthetsegenskaper. Samtidigt ska den klara korrosiv miljö lika bra som traditionellt rostfritt A2-stål.

Skärande spets minskar sprickor

Trallskruven är försedd med försänkningsrillor för att ge ett snyggt montage. Den är också försedd med skärande spets som ska minska indrivningsmomentet och motverka sprickbildning. För att ge stadigt grepp har skruven TX-spår.

Nyheter

Livsmedelsgodkänd hårdvaxolja i nya kulörer

Osmo Top-Oil Hårdvaxolja passar bra som ytbehandling av bänkskivor för köksbänkar, bord och andra träytor inomhus. De blir vattenavvisande, tåliga mot spill av hushållskemikalier och vätska som vin, öl, läsk mm. Alla produkterna i serien är livsmedelssäkra.

Ny generation presskopplingar

Ny generation presskopplingar

Uponor har lanserat en ny generation presskopplingar för kompositrör med en nyutvecklad kopplingsdesign och presshylsa. Presskopplingarna kommer med en färgkodad folie som tydligt visar dimension och en QR-kod för tillgång till monteringsanvisningar. En visuell pressindikering säkerställer att kopplingen är pressad och inte läcker.