Nyheter

Rolla spacklet på väggen

Rolla spacklet på väggen
Beckers lanserar ett smidigt spackel som kan appliceras på väggar och tak med hjälp av en roller.

   
 

Beckers Spackel Roller kan appliceras med en roller. På så vis ska arbetet gå betydligt snabbare och enklare.

 

 

 

 

 

Beckers Spackel Roller är ett färdigblandat rullspackel för skarv- och bredspackling av väggar och tak i torra utrymmen inomhus. Spacklet kan användas på ytor som gips, betong och glasfiberväv. Det finkorniga spacklet har hög fyllförmåga och är grönfärgat för att man enklare ska se var det är spacklat.

Bearbetas med spackelspade
Spacklet appliceras med roller och fördelas jämt. Därefter ska det efterbearbetas med spackelspade så att det får en slät yta. Efter cirka 3 timmar är ytan torr och den kan slipas och målas efter 7–10 timmar.
Produkten är miljömärkt med Svanen.

 

 

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.