Nyheter

Rolla spacklet på väggen

Rolla spacklet på väggen
Beckers lanserar ett smidigt spackel som kan appliceras på väggar och tak med hjälp av en roller.

   
 

Beckers Spackel Roller kan appliceras med en roller. På så vis ska arbetet gå betydligt snabbare och enklare.

 

 

 

 

 

Beckers Spackel Roller är ett färdigblandat rullspackel för skarv- och bredspackling av väggar och tak i torra utrymmen inomhus. Spacklet kan användas på ytor som gips, betong och glasfiberväv. Det finkorniga spacklet har hög fyllförmåga och är grönfärgat för att man enklare ska se var det är spacklat.

Bearbetas med spackelspade
Spacklet appliceras med roller och fördelas jämt. Därefter ska det efterbearbetas med spackelspade så att det får en slät yta. Efter cirka 3 timmar är ytan torr och den kan slipas och målas efter 7–10 timmar.
Produkten är miljömärkt med Svanen.

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsväggar

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.