Nyheter

Robusta och eleganta fasader

Robusta och eleganta fasader
Rivputs från Weber för fasader utsatta för stora påfrestningar.

 
 

Fasaden glittrar i solljuset

Från Weber kommer en genomfärgad rivputs till fasadsystemet Serpomin MK3 EF-Riv, för fasader utsatta för stor påfrestning av väder och vind.

Min 209 Rivputs EF används som ytputs i Serpomin MK3 EF-Riv. Min 209 Rivputs EF är en genomfärgad terrasitputs baserad på kalk och cement med vit dolomit som ballast samt färgpigment och glimmer. Det är glimret som gör fasaden glittrande i solljuset. Produkten är genomfärgad vilket gör den motståndskraftig mot mekanisk åverkan.

99 standardkulörer
Min 209 Rivputs EF finns i alla Webers 99 standardkulörer, specialkulörer kan tas fram till större objekt.

Nyheter

Musiklek tillgänglig för alla

Woodwork har tagit in Stepping Stones i sortimentet. Ett musikaliska element som är ett roligt inslag skapat för att väcka intresset för ljud och musik på lekplatser, förskolor, skolgårdar och andra offentliga miljöer där barn ofta vistas.

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Med Fann Regnvattentank kan fastighetsägare på ett enkelt sätt minska sin förbrukning av dricksvatten och bidra till en mer hållbar vattenanvändning. Via takavvattningen leds regnvattnet till den nedgrävda tanken och kan sedan nyttjas med en ansluten trädgårdsslang.

Arbetshandskar av sockerbetor

2021-06-02
Skyddshandskar

Guide Gloves hållbarhetskoncept Environmental Initiative ENVI™ är i ständig utveckling och har nu tagit fram Guide 3304, en tunn, sömlös och Öko-Tex godkänd arbetshandske producerad av stärkelse från sockerbetor med liner av glukosfiber.