Nyheter

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag
Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Osmo Rollerskrapa är utrustad med en nästan helt sluten ring av metall. Ringen träs över rollerns stickbygel och dras sedan ner över rollern som rengörs i ett enda drag. För att samla upp överbliven färg hålls rollern över målartråg eller färgburk.

För att undvika kladd har skrapan har ett långt metallskaft och handtag av plast.

Rollerskrapan kan användas för Osmo Mikrofiberroller 250 mm och andra rollers som har en dimension på 50 mm.

Osmo Rollerskrapa börjar säljas i färg- och byggfackhandel under hösten 2020.

Skriven av Anna Göth

Osmo rollerskrapa träs över rollern och skrapar bort färgen i ett drag
Osmo rollerskrapa träs över rollern och skrapar bort färgen i ett drag

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.