Nyheter

Regn- och arbetsbyxa i ett

Regn- och arbetsbyxa i ett
Företaget Skydda lanserar under varumärket L.Brador en vädertålig bomullsbyxa för hantverkare som tål regn och rusk.

  
 

Ny vädertålig arbetsbyxa från L.Brador gör att hantverkaren slipper regnkläder.

 

 

Att ha regnkläder ovanpå de vanliga arbetskläderna är något som många hantverkare ogillar. Bland annat gör regnkläderna det svårare för hantverkaren att komma åt sina verktyg. Företaget Skydda lanserar nu genom sitt varumärke L.Brador ett nytt bomullsplagg som är både regn- och arbetsbyxa i ett. Byxan är tillverkad av materialet Epic Cotton vars egenskaper gör bomullsplaggen vattenavvisande. Ingen impregnering eller extra membran behövs och skyddet går inte heller att tvätta ur. Textilen andas precis som i vanliga byxor men fukten och vätan håller sig kvar utanför.

Miljövänlig teknik

Epictekniken bygger på att en ultratunn polymer lindas runt bomullsfibern i det vävda tyget. Utseendet på tyget påverkas inte av processen och tekniken är helt miljövänlig. Förutom att byxan blir vädertålig är väven dessutom tåligare mot smuts och behöver därför inte tvättas lika ofta.

 

 

 

 

 

 

 

Skydda/ L.Brador finns på Nordbygg i monter B01:41

Nyheter

Förbättrad termostat från MMA

Evosense Sprint förkortar installationstiden av termostaten avsevärt, eftersom den kan vara monterad både under driftsättning och balansering. I vanliga fall kan installation av termostater bara göras efter att systemet är balanserat och att alla dimensionerande flöden finns tillgängliga och är säkerställda.

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh nya sorptionsavfuktare D-800 och D-1200 gör det möjligt att avfukta i låga temperaturer. Det gör att de passar bra för kalla utrymmen som utsätts för fukt, exempelvis krypgrunden, källaren, tvättstugan eller husbilen. Avfuktarna är kompakta, tystgående och optimerade för drift dygnet runt.