Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.

Nyheter

Rätt tid för varma handdukar

Rätt tid för varma handdukar
Dryson förser sina handdukstorkar med en teknik som sparar energi och värmer handdukarna just när det behövs.

 

         

 

Drysons handdukstorkar förses nu med en inkopplingsenhet där man kan välja vilka tider på dygnet som torken ska vara påslagen.

  

Med valfria inkopplingsperioder för handdukstorkar kan man få handdukarna varma precis vid de tillfällen som behovet finns. Dessutom sparar man energi genom att torkarna är urkopplade övriga tider på dygnet. Så fungerar den inkopplingsenhet som företaget Dryson nu förser sina handdukstorkar med.

Lysdioder visar valt läge

Med hjälp av små diodlampor på inkopplingsenheten indikeras vilka val man gjort. Handdukstorkarna är S-märkta och har skyddsklass IP 44. De kan monteras med dold eller synlig installation.

 

 

 

Nyheter

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.

Betongtakpanna i nytt utförande

2020-03-23
Takpannor

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.