Nyheter

Rätt tid för varma handdukar

Rätt tid för varma handdukar
Dryson förser sina handdukstorkar med en teknik som sparar energi och värmer handdukarna just när det behövs.

 

         

 

Drysons handdukstorkar förses nu med en inkopplingsenhet där man kan välja vilka tider på dygnet som torken ska vara påslagen.

  

Med valfria inkopplingsperioder för handdukstorkar kan man få handdukarna varma precis vid de tillfällen som behovet finns. Dessutom sparar man energi genom att torkarna är urkopplade övriga tider på dygnet. Så fungerar den inkopplingsenhet som företaget Dryson nu förser sina handdukstorkar med.

Lysdioder visar valt läge

Med hjälp av små diodlampor på inkopplingsenheten indikeras vilka val man gjort. Handdukstorkarna är S-märkta och har skyddsklass IP 44. De kan monteras med dold eller synlig installation.

 

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.