• Nyheter
  • Postlåda i plast håller posten på plats

Nyheter

Postlåda i plast håller posten på plats

Postlåda i plast håller posten på plats
Alla som någon gång ägt en postlåda i plast, kan säkert vittna om lock som öppnas av vinden, för att till slut helt enkelt gå sönder.

 
 

Locket på plats när det blåser

Ett av de tydligaste önskemålen när postlådan Stil 90 skulle utvecklas var att locket inte får stå och ”prata” i vinden.
– Vi landade i en aeroform som gör att vinden helt enkelt inte får tag i locket, säger Christer Fransson vid Miljöcenter. Dessutom är det fjäderbelastat och stängs av sig själv.

Ytterligare ett kriterium för nya Stil 90 var att den skulle vara flexibel avseende låsbarheten. Lådan kan enkelt kompletteras med låset Berglund SafetyCare 90™ i efterhand för säker och trygg hantering av posten

Lådan finns i färgerna grå och grön.
Monteras på Berglunds postlådestolpar Forma och Post-Stick

Nyheter

Svensk Byggtjänst uppgraderar webbplatsen

Vi uppgraderar

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.