• Nyheter
  • Postlåda i plast håller posten på plats

Nyheter

Postlåda i plast håller posten på plats

Postlåda i plast håller posten på plats
Alla som någon gång ägt en postlåda i plast, kan säkert vittna om lock som öppnas av vinden, för att till slut helt enkelt gå sönder.

 
 

Locket på plats när det blåser

Ett av de tydligaste önskemålen när postlådan Stil 90 skulle utvecklas var att locket inte får stå och ”prata” i vinden.
– Vi landade i en aeroform som gör att vinden helt enkelt inte får tag i locket, säger Christer Fransson vid Miljöcenter. Dessutom är det fjäderbelastat och stängs av sig själv.

Ytterligare ett kriterium för nya Stil 90 var att den skulle vara flexibel avseende låsbarheten. Lådan kan enkelt kompletteras med låset Berglund SafetyCare 90™ i efterhand för säker och trygg hantering av posten

Lådan finns i färgerna grå och grön.
Monteras på Berglunds postlådestolpar Forma och Post-Stick

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

STEICOflex isolering av träfiber

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.