Nyheter

Porttelefoner med hörhjälpmedel

Porttelefoner med hörhjälpmedel
2009-05-26
Malux Sweden AB levererar svarsapparater för porttelefoni, som är utrustade så att en person med nedsatt hörsel kan få ljudet sänt till sin hörapparat.

             
 Malux lanserar nya svarsapparater för porttelefoni, som kan sända ljudet direkt till en hörapparat.
De tre typerna av svarsapparater, Lynea, Lynea video och Ophera är samtliga försedda med hörhjälpmedel i form av en hörslinga. Därmed kan personer med nedsatt hörsel ställa om svarsapparaten så att ljudet sänds direkt till hörapparaten.

Kan även efterinstalleras
Alla tre svarsapparaterna kan anslutas till samtliga portregister i företagets sortiment. Därför ska det även gå bra att efterinstallera en variant med hörslinga till en redan befintlig anläggning.

 

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.