• Nyheter
  • Porttelefon med pedagogiskt kameraöga

Nyheter

Porttelefon med pedagogiskt kameraöga

Porttelefon med pedagogiskt kameraöga
2009-10-06
Elektronikföretaget Aptus lanserar en portvideokamera som har linsen markerad med ett öga, för att tydligt markera var den sitter.

       
 

Portvideokameran Titta 1200 har utformats med ett öga som ska visa besökaren var linsen sitter.
   

 

Portvideokameran Titta 1200 är avsedd att monteras tillsammans med porttelefonen Ringa. Telefonens högtalare är utformad som ett öra och kameran som ett öga. Det ska tillsammans skapa en enhet som pedagogiskt visar var de olika funktionerna är placerade.

Rörliga bilder via dator

Kameran aktiveras när någon ringer på porttelefonen. För att se bilderna behövs inte någon speciell skärm. Istället kan man använda en webbuppkopplad dator och gå till Aptusportalen, där bilderna visas. Styrningen av bilderna görs via en videoserver som installeras i fastigheten.
Kamerans kapsling är av rostfritt stål och den monteras utanpåliggande.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.