Nyheter

Porttelefon med färgkamera

Porttelefon med färgkamera
Malux utökar sitt sortiment av porttelefoner. Det senaste tillskottet är ett portregister med färgkamera som är avsett för villor och mindre företag.

 
  
  

Portregistret Lithos har ett hölje av aluminium och är utformat för att vara tunt och smidigt. Registret är utrustat med färgkamera och kan förses med en till fyra anropsknappar. Något som gör det lämpligt för montering i villor eller mindre företag.

Vatten- och dammtätt

Portregistret har skyddsklass IP54, vilket innebär att det är dammtätt och striltätt mot vatten.
Måtten är 205 x 95 x 30 millimeter.
Portregistret finns för försäljning från årsskiftet.

Nyheter

Multifunktionellt fogband för lufttäta fönsterfogar

2021-06-16
Fogband

illbrucks nya svällande fogband TP654 illmod Trio 1050 har en unik vågstruktur som ger en absolut lufttät kontakt mellan vägg och fönsterkarm. Fogbandet har även ljudisolerande egenskaper, är regnsäkert samtidigt som det variabla fuktighetsskiktet tillåter utsläpp av ånga.

Signaler på en vändning för lokalbyggandet

I NAVET Analytics månadsindikatorer, Marknadssignaler & Prognoser, kommer nu tidiga signaler på att det kan komma att ske en vändning i nyproduktionen av privata lokaler. Den kraftiga nedgången i konjunkturen i kombination med pandemins effekter i form av en ökad andel distansarbete och e-handel, har drabbat det privata lokalbyggandet hårt.

Guide 3304 ENVI™ - arbetshandskar av sockerbetor

Arbetshandskar av sockerbetor

Guide Gloves hållbarhetskoncept Environmental Initiative ENVI™ är i ständig utveckling och har nu tagit fram Guide 3304, en tunn, sömlös och Öko-Tex godkänd arbetshandske producerad av stärkelse från sockerbetor med liner av glukosfiber.

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Med Fann Regnvattentank kan fastighetsägare på ett enkelt sätt minska sin förbrukning av dricksvatten och bidra till en mer hållbar vattenanvändning. Via takavvattningen leds regnvattnet till den nedgrävda tanken och kan sedan nyttjas med en ansluten trädgårdsslang.