Nyheter

Portabel detektor säkrar eventet

Portabel detektor säkrar eventet
Malux lanserar en portabel och ihopfällbar genomgångsdetektor som enkelt kan monteras upp vid olika typer av evenemang.

            
 
 

M-scope är en hopfällbar genomgångdetektor som drivs med batteri och kan monteras varhelst man behöver kontrollera säkerheten.

  

M-scope är en portabel och batteridriven metalldetektor av genomgångstyp. Detektorn ska enkelt och snabbt kunna monteras upp och användas som ett skydd mot vapen på platser som normalt inte är säkrade. Det kan exempelvis vara vid festivalområden, konferenser, politikermöten och fotbollsmatcher.

Monteras snabbt

Enligt företaget är det en snabb och flexibel lösning när man behöver säkra sig mot olika typer av vapen. Detektorn ska kunna monteras och vara klar för användning på cirka fem minuter.

Många känslighetsnivåer

Detektorn kan ställas in på 100 känslighetsnivåer. Den drivs av ett uppladdningsbart batteri med en drifttid på cirka 40 timmar. Den kan även kopplas till elnätet och drivas med 230 volt.
Detektorn är tillverkad av slagtålig plast och den väger 40 kilo. Hopfälld kan den transporteras i en medföljande väska.

 

 

 

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.