Nyheter

Plugg för alla material

Plugg för alla material
2011-05-13
Universalplugg MQ är en plugg som expanderar åt fyra håll och är avsedd för infästning i alla typer av material.

      
  
  

Från Gunnebo Fastening kommer en plugg med så kallad Quattro-teknologi. Det innebär att pluggen expanderar i fyra riktningar och ska öka utdragsvärdet oberoende av det material den monteras i. Men främst är den avsedd för användning utomhus i hårda och porösa material.

Rillor minskar rotation
Pluggen har en krage som ska hindra den från att krypa för långt in i borrhålet. Den är även försedd med rillor för att minska risken för rotation.

Tål kyla och värme
Pluggen är tillverkad av amidplast (Nylon) som uppges klara kyla ner till minus 100 grader och värme upp till 90 grader.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.