Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Pergola med flera funktioner

Pergola med flera funktioner
Glänta design har utvecklat en pergola som både går att ha som ett utegym och som solskydd med klättrande växter. Den är lätt i sitt utseende, men erbjuder en stabil och hållfast konstruktion med stor variantionsmöjlighet.

Pergolan kommer förberedd att anpassas enligt den enskilde kundens önskemål, och ger en stor valfrihet. Beroende på konfiguration så kan Pergolan vara allt från ett bra utegym till en blommande pergola.

Man kan välja mellan att fylla taket med raka eller vågiga armgångsräcken, romerska ringar, rep, ribbstol och klätternät till att välja solskydd eller vajrar för klätterväxter. Pergolan är gjord i stål, det går att både få corten eller lackerat i valfri färg. Klätterytorna är gjorda i rostfritt stål. Trädelarna är gjorda i lärkträ.

Vinkeln pergola finns i två utföranden en standardvariant och en lite högre anpassad för ringar och liknande.

I standardutförande har den följande mått:

Höjd 2430 mm
Djup 2460 mm
Längd 4090

I serien Vinkeln designad av Jan Olsson Loftén, finns det även en soffa, bänk, stol, pall, fåtölj och bord. De kan både komplettera själva pergolan eller miljön runt om. 

Skriven av Malena Beijer

Vinkeln pergola på lekplats
Vinkeln pergola på lekplats
Skiss över möjliga redskap
Skiss över möjliga redskap
Soffa i serien Vinkeln
Soffa i serien Vinkeln

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.