Nyheter

Parksoffa i gult

Parksoffa i gult
Värtan är en ny parksoffa från Nola med gullackerad plåt och ribbor av ek i en modern och klassisk design. Soffan kan användas i offentliga miljöer såsom bibliotek, entréer, parker, terrasser, uteserveringar och torg och är från början specialdesignad till Hamnterminalen i Värtan i Stockholm men ingår nu i Nolas ordinarie sortiment.

Värtan finns som soffa och bänk och kan kompletteras till ett helt system med olika längder och utföranden. Kan erhållas med eller utan armstöd och även för montering på mur.
Soffan har en benkonstruktion av 10 mm plåt och underkonstruktion av 5 mm plåt. Allt stål är elförzinkat och pulverlackerat.
Som standard levereras soffan i klargul kulör, RAL 1023. Andra kulörer kan fås mot startkostnad.
Ribbor är av Sioo-impregnerad ek, 42x50 mm.

Mått
Längd: 2110 mm
Höjd: 470/860 mm
Sitthöjd: 470 mm
Sittdjup: 480/630 mm
Vikt: 126 kg.

Mer information
Mer information om olika utföranden, monteringsanvisning med mera finns på Nolas webbplats.

Skriven av Anna Göth

Värtan parksoffa utan armstöd
Värtan parksoffa utan armstöd
Värtan parksoffa med armstöd
Värtan parksoffa med armstöd

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.