Nyheter

Parksoffa i gult

Parksoffa i gult
Värtan är en ny parksoffa från Nola med gullackerad plåt och ribbor av ek i en modern och klassisk design. Soffan kan användas i offentliga miljöer såsom bibliotek, entréer, parker, terrasser, uteserveringar och torg och är från början specialdesignad till Hamnterminalen i Värtan i Stockholm men ingår nu i Nolas ordinarie sortiment.

Värtan finns som soffa och bänk och kan kompletteras till ett helt system med olika längder och utföranden. Kan erhållas med eller utan armstöd och även för montering på mur.
Soffan har en benkonstruktion av 10 mm plåt och underkonstruktion av 5 mm plåt. Allt stål är elförzinkat och pulverlackerat.
Som standard levereras soffan i klargul kulör, RAL 1023. Andra kulörer kan fås mot startkostnad.
Ribbor är av Sioo-impregnerad ek, 42x50 mm.

Mått
Längd: 2110 mm
Höjd: 470/860 mm
Sitthöjd: 470 mm
Sittdjup: 480/630 mm
Vikt: 126 kg.

Mer information
Mer information om olika utföranden, monteringsanvisning med mera finns på Nolas webbplats.

Skriven av Anna Göth

Värtan parksoffa utan armstöd
Värtan parksoffa utan armstöd
Värtan parksoffa med armstöd
Värtan parksoffa med armstöd

Nyheter

Nya väggelement med halm

2019-10-11
Skivor

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.

Första Svanenmärkta plastgolvet

Första Svanenmärkta plastgolvet

iD Revolution är det första plastgolvet som lever upp till kraven för Svanenmärkning av golv. Golvet är tillverkat av en kombination av återvunna och biobaserade råmaterial och är i första hand framtaget för offentliga miljöer, t ex förskolor och sjukhus där det ställs krav på giftfria, hållbara produkter.