Nyheter

Parkbänk med laddning

Parkbänk med laddning
BLOCQ är en ny serie parkmöbler från Saferoad Smekab som kan erhållas med integrerad USB-laddare och LED-belysning. Parkmöblerna finns i form av pallar, bänkar och soffor med en design som bygger på skarpa kontraster mellan det, till synes, massiva träblocket och de spetsformade sidobenen av stålplåt i olika kulörer.

BLOCQ parkmöbler är designade av David Karásek och finns som pallar, bänkar och soffor med enkelt eller dubbelt ryggstöd. Bänkarna finns även som moduler som kan kopplas ihop till långa rader.

Parkmöblerna är utformade med sidoben tillverkade av bockad förzinkad stålplåt som är pulverlackerad i standardkulör eller i valfri kulör enligt offert. 
Sits och ryggstöd är av FSC-certifierad Jatoba. Ryggstödet är dolt förankrat till sitsen.
Parkmöbeln kan fås med integrerad USB-laddare och/eller LED-belysning. Till soffan finns också ett bord som monteras mellan spjälorna.

Standardkulörer på stålprofiler är Ultramarinblå (RAL5002), Mossgrön (RAL6005), Antracitgrå (RAL7016), Svart (RAL9005), Vit aluminium (RAL9006) och Grå aluminium (RAL9007). Andra färger kan erhållas mot offert. Stålprofilerna kan också beställas med olika färger på utsida och insida.

Förankring sker fristående eller med fastbultning mot mark, som tillbehör finns nedgrävningsfundament.

Mått
Bredd: Pall 540 mm. Soffa/bänk 540, 585, 630 och 780 mm.
Längd: Pall 595 mm. Soffa/bänk 2 995 mm.
Sitthöjd: 440 mm.
 
Smekab Citylife
BLOCQ är en del av Saferoad Smekabs nya varumärke Smekab Citylife som lanserades i september. Med det nya varumärket vill företaget lyfta fram deras inriktning mot produkter och lösningar för att skapa urbana miljöer där människor vill vistas.

Skriven av Anna Göth

Blocq parkbänk med USB-laddare
Blocq parkbänk med USB-laddare
Blocq parkbänk
Blocq parkbänk
Blocq Parkbänkar med LED
Blocq Parkbänkar med LED

Nyheter

Batteridriven väggslip

2019-09-23
Slipmaskiner

Makita har lanserat en ny väggslip med batteridrift som är den första i sitt slag. Slipen är utrustad med teleskopskaft och kan användas för slipning på väggar och tak av gips.

Förbättrad termostat från MMA

Evosense Sprint förkortar installationstiden av termostaten avsevärt, eftersom den kan vara monterad både under driftsättning och balansering. I vanliga fall kan installation av termostater bara göras efter att systemet är balanserat och att alla dimensionerande flöden finns tillgängliga och är säkerställda.

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh nya sorptionsavfuktare D-800 och D-1200 gör det möjligt att avfukta i låga temperaturer. Det gör att de passar bra för kalla utrymmen som utsätts för fukt, exempelvis krypgrunden, källaren, tvättstugan eller husbilen. Avfuktarna är kompakta, tystgående och optimerade för drift dygnet runt.