Nyheter

Påminner om att lätta på gasen

PaceTell Mini påminner om att lätta på gasen
Det svenska företaget PaceTell lanserar nu sin andra radarbaserade hastighetspåminnare PaceTell Mini som är en förenklad version av hastighetsdisplayen ”Din Fart”-skylten PaceTell Original.

Där företagets ursprungliga hastighetsdisplay PaceTell Original signalerar med siffor vilken fart det ankommande fordonet har, så blinkar PaceTell Mini i stället texten ”Sakta ner” med ljusstarka, röda LED-dioder när inställd hastighetsgräns överstigs. Tanken med den nya utformningen är att man inte alltid behöver veta exakt vilken fart man har för att bli påmind om att man bör sakta ner vid exempelvis byggarbetsplatser, vägarbeten och skolor.

Programmering av skylten sker med hjälp av en avgiftsfri och specialutvecklad app som överför inställningarna trådlöst via NFC (Near Field Comunication) till skylten.

Skylten är vandalsäker med ett displayfönster av okrossbar makrolonplast som tål både slag, stenkastning och skott från luftgevär. 

PaceTell Mini kopplas till direktström via en lågspänningskabel till en AC/DC-adapter men går även att få med en batteribox med batteri och batteriladdare som gör att skylten kan monteras sladdlöst (extrautrustning).

Måtten är HxBxT 485X285X34 mm och väger lite drygt 2 kg.

Radar: 24,125GHz Doppler
Mätbar hastighet: 3-127 km/h
Mätavstånd: personbil 50 meter, lastbil 70 meter
Radarvinkel: vågrät 35°, lodrät 80°

Både PaceTell Mini och PaceTell Original är utvecklade och tillverkade i Sverige.


Skrivet av Helena Bengtsson

PaceTell Mini finns med skylttext "Radar" eller "Visa hänsyn"
PaceTell Mini finns med skylttext "Radar" eller "Visa hänsyn"
PaceTell Original visar hastigheten på en byggarbetsplats
PaceTell Original visar hastigheten på en byggarbetsplats

Nyheter

Fristående digitalt dörrlås

Exma Duo är en fristående låsenhet som monteras direkt på dörren under dörrtrycke och cylinderring. Låset styrs via kod, nyckelbricka, kort eller via en app i telefonen och fungerar med modullås av standardtyp.

Mattsvart takavvattning

Mattsvart takavvattning

Plannja har utökat sitt sortiment av takavvattning med en mattsvart kulör som gör det möjligt att ha samma mattsvarta kulör på både tak och takavvattning.

Den nya flexibla färgskrapan

2022-01-17
Måleriverktyg

Speedheaters Flexiskrapa är ett nytt unikt multiverktyg med 6 möjliga profiler i 1. Skrapan är ergonomiskt utformat med flexibel vinkellösning och två fasta lägen med möjlighet att kunna arbeta med skärets alla sidor utan att behöva montera om bladet!