Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Övervakningsvideo till mobiltelefon eller dator

Nyheter

Övervakningsvideo till mobiltelefon eller dator

Övervakningsvideo till mobiltelefon eller dator
Med övervakningskameror uppkopplade till Stayintouch.se kan man få direktsända bilder från den övervakade platsen till mobiltelefonen eller datorn.

 

Systemet larmar när en rörelse sker inom kamerans bevakningsområde. Händelsen spelas också in och lagras som en videosekvens på systemleverantörens server. En vanlig bredbandsuppkoppling kan hantera flera kameror och systemet kontrollerar dagligen att kamerorna är igång och online.

Larmning kan ske på tre sätt:
1. Sms med inspelad videolänk till mobiltelefonen.
2. E-post.
3. Uppringning till inprogrammerade nummer.

Användaren själv bestämmer vem som ska ta emot larmen. E-post och sms skickar omgående vid en händelse. Uppringning sker efter förutbestämd lista.
 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.