Nyheter

Öppnar porten med kod eller kort

Öppnar porten med kod eller kort
2012-02-02
Malux presenterar ett passagesystem med flera öppningsalternativ och som därför kan användas i de flesta sammanhang.

    
 

Max är en kortläsare med integrerad knappstats. Genom att den erbjuder valmöjlighet för passage ska den kunna monteras i de flesta sammanhang.

 

 

 

 

 

 

Passagesystemet Max består av en kortläsare med integrerad knappstats. Det betyder att man kan välja att öppna porten med kod eller kort, eller genom att använda en kombination av båda. Produkten kan användas fristående eller i ett större system med upp till 748 användare.

Ökad säkerhet
En extra funktion är att produkten också kan användas som larmförbikopplare. Den känner av om larmet är bortkopplat eller inte, vilket ska öka passersäkerheten.

Registrerar händelser
Produkten registrerear de senaste 2 000 händelserna. Den är försedd med ett skal av rostfritt stål och har kapslingsklass IP54.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.