Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Ökat privat lokalbyggande

INGEN BILD
Nybyggandet av lokaler för industri, kontor och handel ökade kraftigt under första halvåret 2008.

Under årets första sex månader påbörjades nybyggnadsinvesteringar inom industrin till ett värde av cirka 10 miljarder kronor. Utfallet innebär en ökning med närmare 90 procent jämfört med samma period 2007.
Nybyggandet inom kontor och handel uppgick under årets första sex månader till cirka 12 miljarder kronor, vilket var en ökning med drygt 30 procent jämfört med första halvåret 2007.
Däremot sjönk nybyggandet inom hotellbranschen kraftigt.

Ombyggnader av lokaler minskar
Påbörjade ombyggnadsprojekt inom kontor, handel med mera uppgick under första halvåret till cirka 4,5 miljarder kronor. Utfallet innebär en minskning med närmare 25 procent jämfört med samma period 2007.

Länk: http://www.industrifakta.se/pdfer/marknadstrender_bygg_a.pdf

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.