Nyheter

Offentligt husbyggande bromsar in

Offentligt husbyggande bromsar in
I NAVET Analytics kommande konjunkturrapport, som släpps i december, kan man konstatera att de påbörjade husbyggnadsinvesteringarna inom offentlig sektor har bromsat in.

I början av året gav utfallet signaler om en kraftig ökning av det offentliga husbyggandet, men om man studerar statistiken för årets första tre kvartal visar tendensen snarare en oförändrad volym jämfört med 2020. Utvecklingen ligger därmed helt i linje med NAVET Analytics prognos för 2021.
NAVET Analytics menar att det inte är förvånande att vi ser en inbromsning av det offentliga byggandet, inte minst mot bakgrund av den kraftiga ökning som skedde förra året då investeringarna steg med 20 procent.

Källa: NAVET Analytics

NAVET Analytics redaktion
NAVET Analytics redaktion

Nyheter

Den nya flexibla färgskrapan

2022-01-17
Måleriverktyg

Speedheaters Flexiskrapa är ett nytt unikt multiverktyg med 6 möjliga profiler i 1. Skrapan är ergonomiskt utformat med flexibel vinkellösning och två fasta lägen med möjlighet att kunna arbeta med skärets alla sidor utan att behöva montera om bladet!

Mattsvart takavvattning

2022-01-14
Takavvattning

Plannja har utökat sitt sortiment av takavvattning med en mattsvart kulör som gör det möjligt att ha samma mattsvarta kulör på både tak och takavvattning.

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Byggkatalogens redaktion önskar alla våra kunder och läsare en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Vi är tillbaka igen efter helgerna med aktuella produktnyheter och trendspaningar i byggbranschen. Fortsätt gärna höra av er med tips på nya och spännande produkter eller andra synpunkter och önskemål!