Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Nytt verktyg för att montera låshus

Nyheter

Nytt verktyg för att montera låshus

.
Hultafors lanserar nu skölp IGC d22 - vasst, pålitligt och alltid nära till hands vid montering av låshus, slutbleck och gångjärn.

Med ett högkvalitativt blad av japanskt stål och ett smidigt handtag designat för att stå emot hårda hammarslag – samt ett smart hölster är verktyget skyddat och lättillgängligt.

Bladets infästning har försetts med hullingar för att förhindra att det trycks in i skaftet när man slår på det, vilket gör att verktyget känns extra stabilt. Skölpen med slipad insida ger en perfekt 11mm radie. För att göra verktyget lättillgängligt finns ett hölster som lätt kan fästas på bältet, en byxknapp eller en ficka.

Hultafors nyligen genomförda studie visade att hantverkare ofta växlar mellan flera olika stämjärn i arbetet. Därför lanserar Hultafors även en hållare med plats för tre stämjärn, en produkt som gör det enkelt för hantverkaren att samla sina favoriter. Dessutom kan den enkelt fästas på bältet eller hålla ordning på stämjärnen i verktygslådan.

Hultafors IGC skölp:

  • Framtagen med 11mm radie för att förenkla montering av bl.a.22mm låshus.
  • Rundad utsida – slipad egg på insidan.
  • Klinga av högkvalitativt japanskt stål.
  • Elektrobeläggning (EPD) för utökat rostskydd.
  • Smidigt handtag, konstruerat för att stå emot hårda hammarslag.
  • Hölster av extra slagtålig PP-plast: Med hål för utökad ventilation och enklare identifiering av storlek. Kan fästas på bältet, knappen, eller på fickan.
  • Hållare för 3 stämjärn tillverkat av slitstarkt läder. 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.