Nyheter

Nytt lås döljer bygeln

Nytt lås döljer bygeln
Coverlock gör det svårt för tjuvarna, eftersom hänglåsets konstruktion gör att bygeln är dold. Låset har alltså inte någon bygel att klippa, bryta eller såga sönder. Den utbytbara cylindern är dessutom borrskyddad.

Låset består av ett extra kraftigt härdat och borrskyddat låshus och en låscylinder med helt dold, integrerad 13 mm bygel. Låset har en utbytbar cylinder vilket medger
integrering med samma nyckel i ett befintligt låssystem.

Coverlock är lämplig som utanpåliggande låsning till dörrar, portar, bommar och transportfordon m m där högt skydd önskas. Används helst ihop med SafeE:s extra förstärkta låsbeslag som antingen bultas eller svetsas fast.

Låset är designskyddat hos PRV, men ännu inte testat enligt någon klass, men medger ett reellt förhöjt skydd. Finns det krav på klassning behöver objektet i dagsläget kompletteras med klassat lås.

Skrivet av Malena Beijer

Coverlock fastsvetsad på säkerhetsdörr
Coverlock fastsvetsad på säkerhetsdörr
Coverlock har en utbytbar cylinder
Coverlock har en utbytbar cylinder

Nyheter

Nya väggelement med halm

2019-10-11
Skivor

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.

Första Svanenmärkta plastgolvet

Första Svanenmärkta plastgolvet

iD Revolution är det första plastgolvet som lever upp till kraven för Svanenmärkning av golv. Golvet är tillverkat av en kombination av återvunna och biobaserade råmaterial och är i första hand framtaget för offentliga miljöer, t ex förskolor och sjukhus där det ställs krav på giftfria, hållbara produkter.