Vi genomför en uppdatering av Byggkatalogen där vi integrerar företag från den tidigare fristående tjänsten Företagssök. Vi hoppas att arbetet ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Nytt elektroniskt entrélås med fingeravtrycksavläsning

Nyheter

Nytt elektroniskt entrélås med fingeravtrycksavläsning

Habo Tribe - entrélås med fingeravtrycksavläsning
Habo Tribe är ett nytt elektroniskt entrélås från Habo. Det har fingertrycksavläsning och kan även öppnas med kod eller nyckel. Enkel att montera på ytterdörrar med modulkista med nordisk standard.

Det nya entrélåset Habo Tribe har den senaste tekniken för fingertrycksavläsning, med ett minne för upp till 99 fingeravtryck. Man kan skanna in flera avtryck per person samt lägga till och ta bort den efter behov. Fingeravtrycksläsaren ska fungera lika bra i värme, kyla och regn.

Förutom fingeravtryck kan låset öppnas med sifferkod. Det går att lagra två koder som närsom helst kan ändras. Bra då man behöver ge tillträde till tillfälliga besökare. Det är också möjligt att kombinera fingeravtrycksläsningen med sifferkod. Frontluckan på låset kan fås silverfärgad eller i svart. Bakom den finns en låscylinder som gör att man, i nödfall, även kan öppna dörren med nyckel.

På insidan låser man antingen genom att lyfta handtaget eller genom att vrida cylindervredet.
Låset har storleken (hxb) 293 x 72 mm. Habo Tribe lagrar upp till 99 fingeravtryck och två sifferkoder. Levereras med dörrhandtaget New York.

Skriven av Harald Holm

Öppna dörren med ditt fingeravtryck
Öppna dörren med ditt fingeravtryck
Fingeravtrycksavläsare och sifferkod
Fingeravtrycksavläsare och sifferkod
Bakom frontluckan finns en låscylinder
Bakom frontluckan finns en låscylinder

Nyheter

Toniton x Kakelspecialisten

2020-11-23
Kakel

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

2020-11-19
Tegel

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.

Belysning för Welands bänk Bonum

LED-belysning för bänken Bonum

Efter att ha sett en ökad efterfrågan på belysta produkter för utomhusbruk har Weland utökat sitt sortiment med en LED-belysning som är speciellt anpassad för bänken Bonum. Sedan tidigare erbjuder företaget även belysning som tillval för Sektionsräcken.