• Nyheter
  • Nytt elektroniskt entrélås med fingeravtrycksavläsning

Nyheter

Nytt elektroniskt entrélås med fingeravtrycksavläsning

Habo Tribe - entrélås med fingeravtrycksavläsning
Habo Tribe är ett nytt elektroniskt entrélås från Habo. Det har fingertrycksavläsning och kan även öppnas med kod eller nyckel. Enkel att montera på ytterdörrar med modulkista med nordisk standard.

Det nya entrélåset Habo Tribe har den senaste tekniken för fingertrycksavläsning, med ett minne för upp till 99 fingeravtryck. Man kan skanna in flera avtryck per person samt lägga till och ta bort den efter behov. Fingeravtrycksläsaren ska fungera lika bra i värme, kyla och regn.

Förutom fingeravtryck kan låset öppnas med sifferkod. Det går att lagra två koder som närsom helst kan ändras. Bra då man behöver ge tillträde till tillfälliga besökare. Det är också möjligt att kombinera fingeravtrycksläsningen med sifferkod. Frontluckan på låset kan fås silverfärgad eller i svart. Bakom den finns en låscylinder som gör att man, i nödfall, även kan öppna dörren med nyckel.

På insidan låser man antingen genom att lyfta handtaget eller genom att vrida cylindervredet.
Låset har storleken (hxb) 293 x 72 mm. Habo Tribe lagrar upp till 99 fingeravtryck och två sifferkoder. Levereras med dörrhandtaget New York.

Skriven av Harald Holm

Öppna dörren med ditt fingeravtryck
Öppna dörren med ditt fingeravtryck
Fingeravtrycksavläsare och sifferkod
Fingeravtrycksavläsare och sifferkod
Bakom frontluckan finns en låscylinder
Bakom frontluckan finns en låscylinder

Nyheter

Betong av spannmålsskal

2022-05-25
Torrbetong

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.