• Nyheter
  • Nytt elektroniskt entrélås med fingeravtrycksavläsning

Nyheter

Nytt elektroniskt entrélås med fingeravtrycksavläsning

Habo Tribe - entrélås med fingeravtrycksavläsning
Habo Tribe är ett nytt elektroniskt entrélås från Habo. Det har fingertrycksavläsning och kan även öppnas med kod eller nyckel. Enkel att montera på ytterdörrar med modulkista med nordisk standard.

Det nya entrélåset Habo Tribe har den senaste tekniken för fingertrycksavläsning, med ett minne för upp till 99 fingeravtryck. Man kan skanna in flera avtryck per person samt lägga till och ta bort den efter behov. Fingeravtrycksläsaren ska fungera lika bra i värme, kyla och regn.

Förutom fingeravtryck kan låset öppnas med sifferkod. Det går att lagra två koder som närsom helst kan ändras. Bra då man behöver ge tillträde till tillfälliga besökare. Det är också möjligt att kombinera fingeravtrycksläsningen med sifferkod. Frontluckan på låset kan fås silverfärgad eller i svart. Bakom den finns en låscylinder som gör att man, i nödfall, även kan öppna dörren med nyckel.

På insidan låser man antingen genom att lyfta handtaget eller genom att vrida cylindervredet.
Låset har storleken (hxb) 293 x 72 mm. Habo Tribe lagrar upp till 99 fingeravtryck och två sifferkoder. Levereras med dörrhandtaget New York.

Skriven av Harald Holm

Öppna dörren med ditt fingeravtryck
Öppna dörren med ditt fingeravtryck
Fingeravtrycksavläsare och sifferkod
Fingeravtrycksavläsare och sifferkod
Bakom frontluckan finns en låscylinder
Bakom frontluckan finns en låscylinder

Nyheter

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Automatisk cykelpump utan el

Automatisk cykelpump utan el

Smekab Citylife har lanserat en ny automatisk cykelpump vid namn CANAIR. Cykelpumpen drivs av kvävgas och behöver därför ingen elanslutning vilket gör den mycket flexibel och lättplacerad vid exempelvis cykelparkeringar, resecentrum eller längs cykelvägar.