• Nyheter
  • Nytt elektroniskt entrélås med fingeravtrycksavläsning

Nyheter

Nytt elektroniskt entrélås med fingeravtrycksavläsning

Habo Tribe - entrélås med fingeravtrycksavläsning
Habo Tribe är ett nytt elektroniskt entrélås från Habo. Det har fingertrycksavläsning och kan även öppnas med kod eller nyckel. Enkel att montera på ytterdörrar med modulkista med nordisk standard.

Det nya entrélåset Habo Tribe har den senaste tekniken för fingertrycksavläsning, med ett minne för upp till 99 fingeravtryck. Man kan skanna in flera avtryck per person samt lägga till och ta bort den efter behov. Fingeravtrycksläsaren ska fungera lika bra i värme, kyla och regn.

Förutom fingeravtryck kan låset öppnas med sifferkod. Det går att lagra två koder som närsom helst kan ändras. Bra då man behöver ge tillträde till tillfälliga besökare. Det är också möjligt att kombinera fingeravtrycksläsningen med sifferkod. Frontluckan på låset kan fås silverfärgad eller i svart. Bakom den finns en låscylinder som gör att man, i nödfall, även kan öppna dörren med nyckel.

På insidan låser man antingen genom att lyfta handtaget eller genom att vrida cylindervredet.
Låset har storleken (hxb) 293 x 72 mm. Habo Tribe lagrar upp till 99 fingeravtryck och två sifferkoder. Levereras med dörrhandtaget New York.

Skriven av Harald Holm

Öppna dörren med ditt fingeravtryck
Öppna dörren med ditt fingeravtryck
Fingeravtrycksavläsare och sifferkod
Fingeravtrycksavläsare och sifferkod
Bakom frontluckan finns en låscylinder
Bakom frontluckan finns en låscylinder

Nyheter

Flexibla industriräcken

2020-01-22
Räcken

Weland stål har introducerat ytterligare ett flexibelt räcke, Weflex som är ett obrutet räcke som levereras i kundspecifik längd. Sedan tidigare finns Universal som levereras i moduler.

Krukor för en klimatanpassad utemiljö

Hållbara och tidlösa krukor

Byggkatalogen besökte Formex på Stockholmsmässan, där vi noterade att hållbarhet och återbruk är fortsatt stora trender. Klippans yllefabrik skapar filtar av spill från fabriken, återvunnen plast finns i flera produkter och priset Formex formidable gick till sneakers gjorda i svenskt skinn där sulorna byts när de slitits ut, allt för att konsumenten ska kunna ha produkten länge.

Multifunktionell parkbänk

2020-01-20
Parkmöbler

Monna är en solcellsdriven parkbänk med många olika inbyggda funktioner såsom laddning för elcyklar och andra mobila enheter. Bänken är även utrustad med trådlöst internet, belysning, sensorer för datainsamling, luftpump och verktyg för cyklar.

Radiatortermostat för Smarta hem

Radiatortermostat för Smarta hem

Thermostatic Valve io från Somfy är en ny radiatorventil med termostatfunktion som kan kopplas till deras Smarta hem-system TaHoma. Termostaten gör det möjligt att ställa in önskad temperatur direkt på termostaten, på distans eller med röststyrning.