• Nyheter
  • Nytt elektroniskt entrélås med fingeravtrycksavläsning

Nyheter

Nytt elektroniskt entrélås med fingeravtrycksavläsning

Habo Tribe - entrélås med fingeravtrycksavläsning
Habo Tribe är ett nytt elektroniskt entrélås från Habo. Det har fingertrycksavläsning och kan även öppnas med kod eller nyckel. Enkel att montera på ytterdörrar med modulkista med nordisk standard.

Det nya entrélåset Habo Tribe har den senaste tekniken för fingertrycksavläsning, med ett minne för upp till 99 fingeravtryck. Man kan skanna in flera avtryck per person samt lägga till och ta bort den efter behov. Fingeravtrycksläsaren ska fungera lika bra i värme, kyla och regn.

Förutom fingeravtryck kan låset öppnas med sifferkod. Det går att lagra två koder som närsom helst kan ändras. Bra då man behöver ge tillträde till tillfälliga besökare. Det är också möjligt att kombinera fingeravtrycksläsningen med sifferkod. Frontluckan på låset kan fås silverfärgad eller i svart. Bakom den finns en låscylinder som gör att man, i nödfall, även kan öppna dörren med nyckel.

På insidan låser man antingen genom att lyfta handtaget eller genom att vrida cylindervredet.
Låset har storleken (hxb) 293 x 72 mm. Habo Tribe lagrar upp till 99 fingeravtryck och två sifferkoder. Levereras med dörrhandtaget New York.

Skriven av Harald Holm

Öppna dörren med ditt fingeravtryck
Öppna dörren med ditt fingeravtryck
Fingeravtrycksavläsare och sifferkod
Fingeravtrycksavläsare och sifferkod
Bakom frontluckan finns en låscylinder
Bakom frontluckan finns en låscylinder

Nyheter

Beröringsfri blandare i svart

Mora MMIX Tronic är en ny beröringsfri blandare i svart kulör som, förutom att vara hygienisk och bekväm, även minskar vatten- och energiförbrukningen. Blandarens svarta utförande ger den en exklusiv design som gör att den passar lika bra i offentliga miljöer såsom i det lyxigare badrummet hemma.

Nya väggelement med halm

Nya väggelement med halm

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.