Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Nyheter inom dimringsteknik

Nyheter inom dimringsteknik
2010-02-09
Vadsbo presenterar Dimmerguiden 2010 som ska innehålla det senaste inom dimringsteknik.

     
 

Nu finns Dimmerguiden 2010 ute. Som tidigare utgåvor är den avsedd att ge lättillgänglig information om det senaste inom dimringsteknik.

Den nya upplagan av Dimmerguiden innehåller information om teknik, metoder och verktyg för att åstadkomma dynamiskt ljus. Där berörs även områden som ljuskontroll, ekonomi och hur man minskar belastningen på miljön.


I guiden presenteras ett antal nyheter inom ljusstyrning. Några exempel på det är:
– Dimbara LED-lampor och lågenergilampor som CFL (Compact Fluorescent Lamps), CCFL (Cold Cathod Fluorescent Lamps) och EEFL (External Electronic Fluorescent Lamps).

– Lågeffektdimmer 1-220 watt (universell) i dosformat för tryckdimring av dimbara lågenergi- och LED-lampor, elektroniska transformatorer samt LED-driftsdon.

– LED-dimmer i vriddimmerutförande för dimring av konstantspänningsdioder 1-360 watt.


Dimmerguiden 2010 kan beställas på Vadsbos webbplats: www.vadsbo.net.

 

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.