• Nyheter
  • Nyckeln är nyckeln till ny kombiskurmaskin

Nyheter

Nyckeln är nyckeln till ny kombiskurmaskin

Nyckeln är nyckeln till ny kombiskurmaskin
Från Kärcher kommer en ny kombiskurmaskin med ett nyckelsystem som ska minska risken för felaktig användning.

        
 

Kombiskurmaskinen Kärcher B40W har ett nyckelsystem som ska optimera resultatet och minska risken för felaktigt användande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kombiskurmaskinen B 40 W är försedd med ett nytt skyddssystem för både användare, maskin och arbetsyta. Systemet kallas Kärcher Intelligent Key, KIK, och innehåller nycklar som enbart låser upp de funktioner som behövs.

Färg visar funktioner
För att enkelt hålla isär tillgången till de olika funktionerna finns nycklar med olika färg. En gul nyckel är till för användaren, en grå för arbetsledningen och en röd för serviceverkstaden.

Arbetsledaren kan göra grundläggande inställningar för skurtryck, vattenmängd, kemikaliedosering med mera. Sedan kan inställningarna enbart ändras av användaren om arbetsledaren har gett tillstånd till det. På så vis ska det vara närmast omöjligt att av misstag använda fel inställningar vid användning.

Inbyggd rengöring av smutsvattentanken
Skurmaskinen är, enligt leverantören, den enda som har inbyggd rengöring av smutsvattentanken. Via ett munstyckessystem kan smutsvattentanken sköljas ur efter rengöringsarbetet. Då kan en vattenslang anslutas via en snabbkoppling och tömningsslangen till smutsvattentanken öppnas.

För ljudkänsliga miljöer
Maskinen är utrustad med en ljuddämpare som gör att ljudnivån har reducerats till hälften. Därför ska maskinen vara lämplig för användning i ljudkänsliga miljöer, exempelvis sjukhus och hotell.

 

 

Nyheter

Livsmedelsgodkänd hårdvaxolja i nya kulörer

Osmo Top-Oil Hårdvaxolja passar bra som ytbehandling av bänkskivor för köksbänkar, bord och andra träytor inomhus. De blir vattenavvisande, tåliga mot spill av hushållskemikalier och vätska som vin, öl, läsk mm. Alla produkterna i serien är livsmedelssäkra.

Ny generation presskopplingar

Ny generation presskopplingar

Uponor har lanserat en ny generation presskopplingar för kompositrör med en nyutvecklad kopplingsdesign och presshylsa. Presskopplingarna kommer med en färgkodad folie som tydligt visar dimension och en QR-kod för tillgång till monteringsanvisningar. En visuell pressindikering säkerställer att kopplingen är pressad och inte läcker.