• Nyheter
  • Nyckeln är nyckeln till ny kombiskurmaskin

Nyheter

Nyckeln är nyckeln till ny kombiskurmaskin

Nyckeln är nyckeln till ny kombiskurmaskin
Från Kärcher kommer en ny kombiskurmaskin med ett nyckelsystem som ska minska risken för felaktig användning.

        
 

Kombiskurmaskinen Kärcher B40W har ett nyckelsystem som ska optimera resultatet och minska risken för felaktigt användande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kombiskurmaskinen B 40 W är försedd med ett nytt skyddssystem för både användare, maskin och arbetsyta. Systemet kallas Kärcher Intelligent Key, KIK, och innehåller nycklar som enbart låser upp de funktioner som behövs.

Färg visar funktioner
För att enkelt hålla isär tillgången till de olika funktionerna finns nycklar med olika färg. En gul nyckel är till för användaren, en grå för arbetsledningen och en röd för serviceverkstaden.

Arbetsledaren kan göra grundläggande inställningar för skurtryck, vattenmängd, kemikaliedosering med mera. Sedan kan inställningarna enbart ändras av användaren om arbetsledaren har gett tillstånd till det. På så vis ska det vara närmast omöjligt att av misstag använda fel inställningar vid användning.

Inbyggd rengöring av smutsvattentanken
Skurmaskinen är, enligt leverantören, den enda som har inbyggd rengöring av smutsvattentanken. Via ett munstyckessystem kan smutsvattentanken sköljas ur efter rengöringsarbetet. Då kan en vattenslang anslutas via en snabbkoppling och tömningsslangen till smutsvattentanken öppnas.

För ljudkänsliga miljöer
Maskinen är utrustad med en ljuddämpare som gör att ljudnivån har reducerats till hälften. Därför ska maskinen vara lämplig för användning i ljudkänsliga miljöer, exempelvis sjukhus och hotell.

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsväggar

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.