Vi genomför en uppdatering av Byggkatalogen där vi integrerar företag från den tidigare fristående tjänsten Företagssök. Vi hoppas att arbetet ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Nyckeln är nyckeln till ny kombiskurmaskin

Nyheter

Nyckeln är nyckeln till ny kombiskurmaskin

Nyckeln är nyckeln till ny kombiskurmaskin
Från Kärcher kommer en ny kombiskurmaskin med ett nyckelsystem som ska minska risken för felaktig användning.

        
 

Kombiskurmaskinen Kärcher B40W har ett nyckelsystem som ska optimera resultatet och minska risken för felaktigt användande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kombiskurmaskinen B 40 W är försedd med ett nytt skyddssystem för både användare, maskin och arbetsyta. Systemet kallas Kärcher Intelligent Key, KIK, och innehåller nycklar som enbart låser upp de funktioner som behövs.

Färg visar funktioner
För att enkelt hålla isär tillgången till de olika funktionerna finns nycklar med olika färg. En gul nyckel är till för användaren, en grå för arbetsledningen och en röd för serviceverkstaden.

Arbetsledaren kan göra grundläggande inställningar för skurtryck, vattenmängd, kemikaliedosering med mera. Sedan kan inställningarna enbart ändras av användaren om arbetsledaren har gett tillstånd till det. På så vis ska det vara närmast omöjligt att av misstag använda fel inställningar vid användning.

Inbyggd rengöring av smutsvattentanken
Skurmaskinen är, enligt leverantören, den enda som har inbyggd rengöring av smutsvattentanken. Via ett munstyckessystem kan smutsvattentanken sköljas ur efter rengöringsarbetet. Då kan en vattenslang anslutas via en snabbkoppling och tömningsslangen till smutsvattentanken öppnas.

För ljudkänsliga miljöer
Maskinen är utrustad med en ljuddämpare som gör att ljudnivån har reducerats till hälften. Därför ska maskinen vara lämplig för användning i ljudkänsliga miljöer, exempelvis sjukhus och hotell.

 

 

Nyheter

Toniton x Kakelspecialisten

2020-11-23
Kakel

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

2020-11-19
Tegel

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.

Belysning för Welands bänk Bonum

LED-belysning för bänken Bonum

Efter att ha sett en ökad efterfrågan på belysta produkter för utomhusbruk har Weland utökat sitt sortiment med en LED-belysning som är speciellt anpassad för bänken Bonum. Sedan tidigare erbjuder företaget även belysning som tillval för Sektionsräcken.