Nyheter

Nya trycken från Habo

Habos beslagserie Copenhagen utökas för inner- och altandörrar samt fönster.
Nu utökar Habo sin serie Copenhagen med beslag till innerdörrar, altandörrar och fönster. Sedan tidigare finns trycken till ytterdörrar.

De nya handtagen i Copenhagenserien har samma utformning som det tidigare lanserade ytterdörrhandtaget men är mer smäckra i sin design. Handtagen till altandörrar och fönster motsvarar innerdörrarnas utseende och finns för både höger- och vänstermontage.
Enligt Habo är serien ett svar på önskemål om handtag för hela huset i en enhetlig serie.

Handtagsserien finns i borstat eller blankt krom, matt nickel och matt mässing.

Nyheter

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS teglet med tre hål

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.