Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.

Nyheter

Nya trycken från Habo

Habos beslagserie Copenhagen utökas för inner- och altandörrar samt fönster.
Nu utökar Habo sin serie Copenhagen med beslag till innerdörrar, altandörrar och fönster. Sedan tidigare finns trycken till ytterdörrar.

De nya handtagen i Copenhagenserien har samma utformning som det tidigare lanserade ytterdörrhandtaget men är mer smäckra i sin design. Handtagen till altandörrar och fönster motsvarar innerdörrarnas utseende och finns för både höger- och vänstermontage.
Enligt Habo är serien ett svar på önskemål om handtag för hela huset i en enhetlig serie.

Handtagsserien finns i borstat eller blankt krom, matt nickel och matt mässing.

Nyheter

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.

Betongtakpanna i nytt utförande

2020-03-23
Takpannor

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.