• Nyheter
  • Nya trender och innovationer med HTH Kök

Nyheter

Nya trender och innovationer med HTH Kök

Nya trender och innovationer i köket med HTH
Flera spännande trender och nyheter presenteras i HTH Köks utbud för det nya året. Modigare kulörval, digitala och innovativa förvaringslösningar samt fokus på trästruktur och hantverk är några saker som lyfts fram lite extra.

Kvalitet och hållbarhet är på framfart i stort och påverkar efterfrågan av mer gediget hantverk och genomtänkta materialval. En köksinredning som är hållbar över tid speglas här med fokus på massiva träfronter med synliga fogar och en påminnelse om hantverket bakom produkten. HTH öppnar upp för att våga kombinera trärena strukturer med något djärvare och mörkare färgskalor som midnattsblå, grafitgrå, skogsgrön och mattsvart. Tillsammans med nya produkter från utvalda vitvaruleverantörer märks också trenden med ton-i-ton tydligt där installationer går i samma kulör som köksinredningen.

Några av de praktiska lösningarna i HTHs köksutbud är bland annat en dold trådlös mobilladdare som kan monteras på valfri plats under bänkskivan. Genom att placera mobilen på bänkskivan underlättas laddningen av mobilen och du slipper leta efter sladden som ofta försvinner.

Ett integrerat växtskåp i köksinredningen bjuder in till möjligheten att ha sina kryddväxter mer tillgängliga i sin matlagning. Växtskåpet är utrustad med belysning och ger kryddväxterna bättre förutsättningar att trivas och verka mer än en engångsvara, det bidrar också till en kreativ köksmiljö.

Skapa även en smart förvaring till robotdammsugaren i köket genom ett anpassat sockelgarage under köksinredningen. Observera att skåpet behöver vara minst 600 mm brett och robotdammsugaren får inte vara mer än 12,5 cm hög.

Läs mer om nyheterna här HTH Köksnyheter 2021 


Skriven av Jenny Öhlund

Köksinredning ton-i-ton med vitvaror
Köksinredning ton-i-ton med vitvaror
Trådlös mobilladdare i köksbänken
Trådlös mobilladdare i köksbänken
Integrerat garage för robotdammsugare
Integrerat garage för robotdammsugare

Nyheter

Betong av spannmålsskal

2022-05-25
Torrbetong

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.