Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Nya trender och innovationer med HTH Kök

Nyheter

Nya trender och innovationer med HTH Kök

Nya trender och innovationer i köket med HTH
Flera spännande trender och nyheter presenteras i HTH Köks utbud för det nya året. Modigare kulörval, digitala och innovativa förvaringslösningar samt fokus på trästruktur och hantverk är några saker som lyfts fram lite extra.

Kvalitet och hållbarhet är på framfart i stort och påverkar efterfrågan av mer gediget hantverk och genomtänkta materialval. En köksinredning som är hållbar över tid speglas här med fokus på massiva träfronter med synliga fogar och en påminnelse om hantverket bakom produkten. HTH öppnar upp för att våga kombinera trärena strukturer med något djärvare och mörkare färgskalor som midnattsblå, grafitgrå, skogsgrön och mattsvart. Tillsammans med nya produkter från utvalda vitvaruleverantörer märks också trenden med ton-i-ton tydligt där installationer går i samma kulör som köksinredningen.

Några av de praktiska lösningarna i HTHs köksutbud är bland annat en dold trådlös mobilladdare som kan monteras på valfri plats under bänkskivan. Genom att placera mobilen på bänkskivan underlättas laddningen av mobilen och du slipper leta efter sladden som ofta försvinner.

Ett integrerat växtskåp i köksinredningen bjuder in till möjligheten att ha sina kryddväxter mer tillgängliga i sin matlagning. Växtskåpet är utrustad med belysning och ger kryddväxterna bättre förutsättningar att trivas och verka mer än en engångsvara, det bidrar också till en kreativ köksmiljö.

Skapa även en smart förvaring till robotdammsugaren i köket genom ett anpassat sockelgarage under köksinredningen. Observera att skåpet behöver vara minst 600 mm brett och robotdammsugaren får inte vara mer än 12,5 cm hög.

Läs mer om nyheterna här HTH Köksnyheter 2021 


Skriven av Jenny Öhlund

Köksinredning ton-i-ton med vitvaror
Köksinredning ton-i-ton med vitvaror
Trådlös mobilladdare i köksbänken
Trådlös mobilladdare i köksbänken
Integrerat garage för robotdammsugare
Integrerat garage för robotdammsugare

Nyheter

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

2021-02-24
Kabel

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.

Inneklimatmätare som övervakar luftkvaliten

Inneklimatmätare som övervakar luftkvalitén

Renson Sense är en ny inneklimatmätare som bevakar inneklimatet i exempelvis skolor, kontor och bostäder och visar visuellt när luftkvaliteten blir dålig och behöver åtgärdas. Till enheten finns en app där man kan övervaka mätvärdena i realtid och spåra förändringar en vecka tillbaka i tiden.

Desinfektion med hjälp av UV-C strålning

Desinfektionsprodukter för konsumenter

Signify lanserar två Philips UV-C desinfektionsprodukter som är speciellt avsedda för konsumenter. Sedan tidigare finns UV-C belysning för t ex kontor, fabriker, butiker och restauranger där UV-C strålningen används för att desinficera luft, ytor och vatten från virus och bakterier.