• Nyheter
  • Nya tjänster till feedbax informationskiosker

Nyheter

Nya tjänster till feedbax informationskiosker

Feedbax Växtsök
Företaget QDEC har utökat sin samling av programvaror som kan visas på de informationskiosker företaget erbjuder. Nu finns det även en digital webbaserad växtdatabas "Feedbax Växtsök" som ger kunden en möjlighet att planera trädgården själv.

Med Feedbax Växtsök kan kunden själv, eller tillsammans med personal, söka efter lämpliga växter direkt i butik. Utifrån olika parametrar för växtplatsen, storlek och växtsätt, blomningsfärg och blomningstid m m får kunden hjälp att välja. Det innebär en digitalisering av trädgårdsbranschen och ett införande av modern teknik. Programvaran går även att implementera på butikens webbplats, vilket gör att det går att planera inköp för utemiljöer på ett enkelt sätt.

Programvaror som redan erbjudits till Feedbax informationskiosker är t ex Feedbax Internet Point,  som erbjuder ett företag att förse sina besökare en säker och stabil surfstation. Konceptet är self-service, och kioskerna kan placeras i entréer eller foajer. Programvarorna fungerar även på mindre pekskärmar.
 
QDEC erbjuder ett brett utbud av informationskiosker för sina programvaror och de finns i ett flertal färger och modeller. Man kan även styla den med företagets logotyp eller andra dekaler.

Skriven av Malena Beijer

Feedbax för PC
Feedbax för PC
Exempel på Feedbax informationskiosk
Exempel på Feedbax informationskiosk

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.