• Nyheter
  • Nya tjänster till feedbax informationskiosker

Nyheter

Nya tjänster till feedbax informationskiosker

Feedbax Växtsök
Företaget QDEC har utökat sin samling av programvaror som kan visas på de informationskiosker företaget erbjuder. Nu finns det även en digital webbaserad växtdatabas "Feedbax Växtsök" som ger kunden en möjlighet att planera trädgården själv.

Med Feedbax Växtsök kan kunden själv, eller tillsammans med personal, söka efter lämpliga växter direkt i butik. Utifrån olika parametrar för växtplatsen, storlek och växtsätt, blomningsfärg och blomningstid m m får kunden hjälp att välja. Det innebär en digitalisering av trädgårdsbranschen och ett införande av modern teknik. Programvaran går även att implementera på butikens webbplats, vilket gör att det går att planera inköp för utemiljöer på ett enkelt sätt.

Programvaror som redan erbjudits till Feedbax informationskiosker är t ex Feedbax Internet Point,  som erbjuder ett företag att förse sina besökare en säker och stabil surfstation. Konceptet är self-service, och kioskerna kan placeras i entréer eller foajer. Programvarorna fungerar även på mindre pekskärmar.
 
QDEC erbjuder ett brett utbud av informationskiosker för sina programvaror och de finns i ett flertal färger och modeller. Man kan även styla den med företagets logotyp eller andra dekaler.

Skriven av Malena Beijer

Feedbax för PC
Feedbax för PC
Exempel på Feedbax informationskiosk
Exempel på Feedbax informationskiosk

Nyheter

Laddstolpsfundament av återvunnen plast

Svenska företaget Unimi Solutions AB har kommit med en miljövänligare variant av sina modulära betongfundament för laddstationer till elbilar - Unimi-1base ECO plastic. Fundamentet är tillverkat av återvunnen plast och väger endast 18 kg vilket gör att det kan hanteras manuellt utan tunga lyftanordningar.

Navet Uppsving för hemmaprojekten

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.