• Nyheter
  • Nya tjänster till feedbax informationskiosker

Nyheter

Nya tjänster till feedbax informationskiosker

Feedbax Växtsök
Företaget QDEC har utökat sin samling av programvaror som kan visas på de informationskiosker företaget erbjuder. Nu finns det även en digital webbaserad växtdatabas "Feedbax Växtsök" som ger kunden en möjlighet att planera trädgården själv.

Med Feedbax Växtsök kan kunden själv, eller tillsammans med personal, söka efter lämpliga växter direkt i butik. Utifrån olika parametrar för växtplatsen, storlek och växtsätt, blomningsfärg och blomningstid m m får kunden hjälp att välja. Det innebär en digitalisering av trädgårdsbranschen och ett införande av modern teknik. Programvaran går även att implementera på butikens webbplats, vilket gör att det går att planera inköp för utemiljöer på ett enkelt sätt.

Programvaror som redan erbjudits till Feedbax informationskiosker är t ex Feedbax Internet Point,  som erbjuder ett företag att förse sina besökare en säker och stabil surfstation. Konceptet är self-service, och kioskerna kan placeras i entréer eller foajer. Programvarorna fungerar även på mindre pekskärmar.
 
QDEC erbjuder ett brett utbud av informationskiosker för sina programvaror och de finns i ett flertal färger och modeller. Man kan även styla den med företagets logotyp eller andra dekaler.

Skriven av Malena Beijer

Feedbax för PC
Feedbax för PC
Exempel på Feedbax informationskiosk
Exempel på Feedbax informationskiosk

Nyheter

Akustikskärmar av tillvaratagen textilfiber

BAUX har utvecklat en akustisk filtskärm för kontorsmiljö, BAUX Acoustic Felt, i samarbete med textilproducenten Ludvig Svensson och innovationsföretag The Loop Factory. Akustikskärmen består till 100 % av polyesterbaserade textilfibrer med full spårbarhet till textilavskärningar från svenskt fabriksgolv.

Gemensamt golvkoncept som kortar ledtiderna

2021-11-24
Plastgolv

Thomas Betong har tillsammans med Forbo Flooring Systems tagit fram ett golvkoncept som ska korta ledtiderna med cirka 6 månader samt reducera CO2-avtrycket med upp till 60% jämfört med traditionell torkbetong. Konceptet består av den klimatförbättrade betongen Thomagolv 4v Grön och Forbos löslagda golvsystem Modul’Up.

LEVA Moduler för jobb och undervisning utomhus

Moduler för jobb och undervisning utomhus

I samband med pandemin har behovet för arbete och undervisning utomhus ökat. Möbeltillverkaren SOMA Design möter efterfrågan med modulsystemet LEVA, en komplett lösning med tak, golv och olika möbeltillbehör för jobb, möten, undervisning och socialiserande i utemiljö.

ECOBOT autonoma städrobotar gör jobbet själva

Autonoma städrobotar gör jobbet själva

Procurator och Supplies Direct lanserar nu ECOBOT, den nya generationens helt autonoma kombiskur- och sopmaskiner från Gaussian Robotics som kan hantera golvrengöringen i sjukhus, kontor, skolor, stormarknader och parkeringsgarage på egen hand. Städrobotarnas driftsystem skapar egna kartor och planerar den optimala städrutten, även om det innebär att ta hissen mellan olika våningsplan själva.

Bygglov för privata lokaler visar positiv trend

Bygglov för privata lokaler visar positiv trend

I NAVET Analytics senaste månadsbrev Marknadssignaler & prognoser, visar statistiken över antalet beviljade bygglov för privata lokaler, som kontor, handel och hotell, en positiv utveckling. NAVET Analytics menar att utvecklingen signalerar en ganska stark tillväxt, sett till antalet nybyggnadsprojekt.