Nyheter

Nya tapeter med retromönster

Nya tapeter med retromönster
2012-05-09
Eco Revival är en tapetkollektion som uppges vara inspirerad av grafiska mönster från 50- och 60-talet.

       
  
  

Den nya tapetkollektionen ingår i varumärket Eco Wallpaper som nu uppges sträva tillbaka mot en klassisk retrostil. Färgskalorna och de grafiska formerna ska göra tapeterna enkla att kombinera med varandra på många olika sätt. Kollektionen består av 33 blad och 13 enfärgade tapeter.

 

På kollektionens webbplats finns möjlighet att provtapetsera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheter

Multifunktionell parkbänk

2020-01-20
Parkmöbler

Monna är en solcellsdriven parkbänk med många olika inbyggda funktioner såsom laddning för elcyklar och andra mobila enheter. Bänken är även utrustad med trådlöst internet, belysning, sensorer för datainsamling, luftpump och verktyg för cyklar.

Radiatortermostat för Smarta hem

Radiatortermostat för Smarta hem

Thermostatic Valve io från Somfy är en ny radiatorventil med termostatfunktion som kan kopplas till deras Smarta hem-system TaHoma. Termostaten gör det möjligt att ställa in önskad temperatur direkt på termostaten, på distans eller med röststyrning.

Hållbara och tidlösa krukor

Byggkatalogen besökte Formex på Stockholmsmässan, där vi noterade att hållbarhet och återbruk är fortsatt stora trender. Klippans yllefabrik skapar filtar av spill från fabriken, återvunnen plast finns i flera produkter och priset Formex formidable gick till sneakers gjorda i svenskt skinn där sulorna byts när de slitits ut, allt för att konsumenten ska kunna ha produkten länge.

Extra bred ytterpanel, Moelven Limträpanel. Foto: Lipkin

Extra bred ytterpanel

Moelvens nya limträpanel är en extra bred ytterpanel avsedd för liggande montering. Limträpanelens uppbyggnad med lameller gör att ytterpanelen trots sin bredd inte kupar sig.