• Nyheter
  • Nya slipduksrullar för handslipning

Nyheter

Nya slipduksrullar för handslipning

Nya slipduksrullar för handslipning
Flexovit lanserar ett nytt sortiment slipduksark och -rullar för handslipning. De nya produkterna, som kallas K20När försedda med slipmedel av aluminiumoxid. Det ger en fin yta med snabbt resultat.

Flexovit K20N ark och rullar är avsedda för handslipning. De passar för träbearbetning samt efterbehandling av olika material. Kunden får bättre kontroll och kan slipa områden som maskiner inte kommer åt. 

Slipdukarna är exempelvis avsedda för rostborttagning, lättare gradning och ytkonditionering, samt finslipning. Det finns ark för allt från grov slipning med hög avverkning till fin slipning, allt beroende på kornstorlek. Arken och rullarna kan enkelt rivas till önskad storlek för slipning av profilerade detaljer eller slipning i svåråtkomliga utrymmen.

Arken finns i dimensionen 230 x 280 mm och rullarna finns i bredderna 38 och 50 mm, med 25 m längd. Båda erbjuds i kornstorlekar 40 – 220.

Skriven av Malena Beijer

Flexovit K20N sortiment
Flexovit K20N sortiment

Nyheter

Betong av spannmålsskal

2022-05-25
Torrbetong

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.