• Nyheter
  • Nya slipduksrullar för handslipning

Nyheter

Nya slipduksrullar för handslipning

Nya slipduksrullar för handslipning
Flexovit lanserar ett nytt sortiment slipduksark och -rullar för handslipning. De nya produkterna, som kallas K20När försedda med slipmedel av aluminiumoxid. Det ger en fin yta med snabbt resultat.

Flexovit K20N ark och rullar är avsedda för handslipning. De passar för träbearbetning samt efterbehandling av olika material. Kunden får bättre kontroll och kan slipa områden som maskiner inte kommer åt. 

Slipdukarna är exempelvis avsedda för rostborttagning, lättare gradning och ytkonditionering, samt finslipning. Det finns ark för allt från grov slipning med hög avverkning till fin slipning, allt beroende på kornstorlek. Arken och rullarna kan enkelt rivas till önskad storlek för slipning av profilerade detaljer eller slipning i svåråtkomliga utrymmen.

Arken finns i dimensionen 230 x 280 mm och rullarna finns i bredderna 38 och 50 mm, med 25 m längd. Båda erbjuds i kornstorlekar 40 – 220.

Skriven av Malena Beijer

Flexovit K20N sortiment
Flexovit K20N sortiment

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.