Nyheter

Nya släggor absorberar stötar

FATMAX slägga
FATMAX släggor – alla med antivibrationsteknik som isolerar vibrationerna till släggans huvud.

De nya släggorna har skapats med ett nytt kulformat huvud som har en unik avrundning. Profilen fördubblar slagkraften jämfört med traditionella släggor samtidigt som ansträngningen minskar och demoleringsprestandan ökar.

För att maximera slagkraften har släggan expoxibelagda kanaler i huvudet och ett optimalt utformat skaft med kontrollerat grepp. Det avancerade, partikelfyllda glasfiberhandtaget är utformat för att absorbera stötar och vibrationer vid nedslaget. En slagtålig och slitstark beläggning av polypropylen ger släggan en hållbar yta.

Släggorna är uppbyggda av en tvådelad stålkärna för att isolera vibrationerna till släggans huvud. Stålkärnan är omsluten av flera lager dämpande material och en stötabsorberande ANTIVIBE-krage mellan huvudet och skaftet isolerar ytterligare vibrationer till huvudet. Förbindelsen mellan huvud och skaft hos släggan använder en speciell gummibaserad förening som aktivt absorberar chockvågor.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.